Fevzipaşaspor son nefeste 3-2

Tekirdağ 1.Amatör Ligde haftaya 15 puanla üçüncü sırada giren Fevzipaşaspor evinde Sağlık Mahallesispor'u konuk etti.Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen hep yakalanan temsilcimiz galibiyet golün

6.11.2016 20:58:00 0
Fevzipaşaspor son nefeste 3-2

İLK GOL NUMAN’DAN GELDİ

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan temsilcimiz Fevzipaşaspor geliştirdiği ataklarda bir türlü arzuladığı gole kavuşamadı. Konuk ekip Sağlık Mahallesispor ise Fevzipaşaspor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında sahneye çıkan Numan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek temsilcimizi öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Fevzipaşaspor ikinci devrede de ataklarını sıklaştırdı. Her iki takımda geliştirdiği ataklarda bir türlü arzuladıkları gollere ulaşamadılar. Karşılaşmanın 86’ıncı dakikasında düzgün bir vuruş ile skoru 2-0 yaptı. Oyundan kopmayan konuk ekip Sağlık Mahallesispor Cenk ile bir gol bularak umutlandı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın son dakikaları büyük bir heyecana sahne oldu.

 

10 DAKİKADA DÖRT GOL

 

Uzatmaların 3’üncü dakikasında Sağlık Mahallesispor’dan Ali topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Herkes maçın böyle biteceğini sanarken uzatma dakikalarında Fevzipaşaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Durak topu ağlara göndererek Fevzipaşaspor’u bir kez daha öne geçirdi. Müthiş maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile birlikte puanını 18 yaparak lider Çerkezköy Doğanspor’u takibini sürdürürken, Sağlık Mahallesispor ise 3 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10