Zorlu karşılaşmada Kapaklıspor güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Kapaklıspor evinde konuk ettiği Aşağısevindikspor'u 2-1 mağlup etmesini bildi.

7.11.2016 23:12:00 0
Zorlu karşılaşmada Kapaklıspor güldü

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor Semih, Tolga, Semih Ç. Hüseyin, Tuna, Çağatay, Serdar, Eray, İbrahim, Gökay, Gençağa ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Aşağı Sevindiklispor ise karşılaşmaya Ali, Serdar, Ozan, Özkan, Hakan, İdris, Bilal, Cemalettin, Muhammet, Esat ve Güray kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor Gökay, İbrahim ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Rakibi karşısında etkili ataklar geliştiren Kapaklıspor 33’üncü dakikada Serdar İşar’ın şık vuruşu ile karşılaşmada öne geçti.

Golden sonra bir pozisyon daha yakalayan Kapaklıspor İbrahim ile bir fırsatı değerlendiremedi.

 

ÇAĞATAY’DAN MUHTEŞEM GOL

 

Karşılaşmanın ilk devresi Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, konuk ekip Aşağısendikspor nadir geliştirdiği atakta 55’inci dakikada İdris ile bulduğu golle karşılaşmada skoru eşitledi. Yediği golün ardından çabuk toparlanan Kapaklıspor tekrar öne geçmek için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında Gökay’ın yerden sert vuruşu direkten döndü. Rakip defansı bunaltan Kapaklıspor 70’inci dakikada Çağatay’ın muhteşem golü ile tekrar öne geçti.

 

PUANINI 10 YAPTI

 

Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında defansın arkasına sarkan Yiğit Deveci’nin vuruşunu Aşağı Sevindiklispor kalecisi Ali topu cezasahası dışında elle çıkarınca hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.Üç oyuncu değişikliği yapan konuk ekipte Serdar Balkan kaleye geçti. Uzatma dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte puanını 10’a yükselten Kapaklıspor ikinci sıradaki yerini korurken, Aşağısevindikspor ise dört hafta sonunda da puanla tanışamadı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10