Sitespor galibiyet ile tanıştı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de Sitespor evinde konuk ettiği Ergene Belediyespor'u üç golle mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti.

7.11.2016 23:15:00 0
Sitespor galibiyet ile tanıştı

KAPAKLI ‘DA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya Sitespor, Tugay, Mecnur, Can, Doğukan, Uğur, Ömer, Abdulmelik, Yusuf, Ceyhun, Serkan ve Mert ilk on biri ile çıkarken, Ergene Belediyespor, İsmail, Ramazan, Doğan, Umut, Deniz, Hüseyin, Galip, Mehmet, Samet, Volkan, Emre ilk on biri ile çıktı.

 

Taraftarı önünde maça galibiyet parolası ile başlayan Sitespor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamadı. İlerleyen bölümlere doğru rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor Ceyhun’un kafa vuruşu ile karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Sitespor’da bu sefer sahneye Yusuf çıktı. Orta alandan aldığı topla ilerleyen Yusuf rakiplerini çalımlayarak topu boş ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor 82.inci dakikada Yusuf’un golü ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Sitespor elde ettiği galibiyet ile puanını 4 yaparken, Ergene Belediyespor ise üç puanda kaldı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10