Fiyatlar düştü, esnaf ve vatandaş güldü

Son günlerde ki sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaşın Çerkezköy Kapalı Pazarına akın etmesini sağladı.

Kapaklı 7.11.2016 23:32:00 0
Fiyatlar düştü, esnaf ve vatandaş güldü

VATANDAŞIN CEBİNE OLUMLU YANSIDI

 

Çerkezköy Kapalı Pazar yeri bu haftayı oldukça canlı geçirirken fiyatlardaki indirimlerin etkisi vatandaşın cebine olumlu yansıdı. Söz konusu bu durum vatandaşın yanı sıra Pazar esnafını da aynı şekilde mutlu etti. Vatandaşlar fiyatlarda yaşanan düşüşün hem kendilerini hem de Pazar esnafını memnun ettiğini kaydetti.

 

“HALK PAZARLARI HER ZAMAN İYİDİR”

 

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Terzi de vatandaşların pazardan alışveriş yapmalarının hem bütçelerine daha uygun hem de taze ürün almaları bakımından önemli olduğunu belirterek “ Halk pazarları her zaman iyidir. Pazara gelen sebze ve meyveler en azından bir iki günlüktür. Direkt olarak tezgaha geliyor ve halkımıza sunuluyor. Pazarımızda esnafımızın bol olması ile birlikte rekabette artıyor. Fiyatlar ise bu hafta geçen haftaya göre daha düşük. Bu da vatandaşlarımızın bol sebze ve meyve başta olmak üzere diğer  giyim  ve gıda ürünleri de ayni şekilde ucuza almalarını sağlamaktadır. Son haftalarda vatandaşlarımızın yoğun olarak Pazar alışverişlerini tercih etmelerinden dolayı da tüm halkımıza dernek yönetimimiz ve Pazar esnafımız adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10