"Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız"

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 7.11.2016 23:37:00 0

“MAHALLEDE EMEK VERİLMEZSE, BAŞARI SAĞLANMAZ”

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Bizim belkemiğimiz, teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan Mahalle Başkanlarımız ve Mahalle Yönetim Kurulu üyelerimiz birlikte olmaktan, onlarla bu güzel atmosferi paylaşmaktan son derece memnunum. Mahalle Teşkilatlarımız gönüllere yolculuk ediyor ve bu siyasi hareketin temel vasfı da gönüllerde yer tutmuş olmasıdır. Mahallede emek verilmezse, başarı sağlanamaz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beylerisiniz, sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle yerine getiriyorsunuz ve bundan sonrada bu sorumluluk bilincinde, sorumlu olduğunuz mahallelerinizde çalışmalarınızı sürdüreceğinizden hiç şüphem yok” dedi.

 

“GÖREVLER DÜŞÜYOR”

 

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Öğe “ Bu hain darbe girişiminde milletimiz tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyaya vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur.  Milletimiz tıpkı 717 yıl önce Söğüt’te, 563 yıl önce İstanbul’da olduğu gibi, Anadolu topraklarını hayat alanı olmanın ötesinde istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir.

 

Şimdi çalışma zamanı ve daha çok çalışacağız Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. Bununla kalmayacak 2053, 2071 vizyonlarımızı gerçekleştireceğiz. Bizlere çok büyük görevler düşüyor. Onun içinde mahalle teşkilatlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışacağız, üzerimize düşeni yerine getireceğiz” diye konuştu. Toplantıda, mahalle başkanları, mahalle yönetim kurulu üyeleri sorumlu olduğu mahallelerdeki sorunları ve ihtiyaçları dile getirdiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10