Feci şekilde can verdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası önünde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan 26 yaşın

Çerkezköy 8.11.2016 09:22:00 0
Feci şekilde can verdi

SERVİS MİNİBÜSÜYLE ÇARPIŞTI

 

Bugün sabah saat 08.30 sularında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikası önünde meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Motosikletiyle işine gitmek üzere evden çıkan 26 yaşındaki Kadir Kılıçalp, tekstil fabrikası önünde servis minibüsüyle çarpıştı.

 

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI

 

Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan genç sürücü olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsünün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilirken, çocuklarından birisinin yeni doğduğu, direğinin de 2-3 yaşlarında olduğu ifade edildi.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLECEK

 

Kadir Kılıçalp’in ölüm haberini alan eşi Hatice Kılıçalp ile akrabaları Devlet Hastanesi önünde sinir krizi geçirdi. 26 yaşındaki gencin ailesinin memleketi Hatay’da yaşadığı öğrenilirken, üzücü olayı haber alır almaz Çerkezköy’e yola çıktıkları ifade edildi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı ön incelemenin ardından Kadir Kılıçalp’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10