Destek gecesinde engeller aşıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları üyeleri hafta sonunda gerçekleştirilen Balkan gecesi etkinliğinden elde edilen gelirle alınan 1 adet akülü, 5 adet de manuel tekerlekli sandalyeyi derneğ

Çerkezköy 8.11.2016 22:18:00 0
Destek gecesinde engeller aşıldı

BALKAN GECESİNDE ELDE EDİLEN GELİRLE ALDIK

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık  tekerlekli  sandalye bağışında konuşma gerçekleştirerek “ Geçtiğimiz hafta sonu düzenlediğimiz 2. Balkan gecesi etkinliğimizde elde ettiğimiz gelirle derneğimiz üyesi ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verilmek üzere bir adat akülü ve beş adet de manuel tekerlekli sandalyeyi derneğimize bağışladık. Derneğimizin Kadın Kolları olarak her zaman dernek üyesi engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi için dernek yönetimimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızda bizlere her zaman yardımcı olan Dernek Başkanımız Hayrettin Çetinkaya başta olmak üzere  dernek yönetim kurulumuza da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık “Kadın Kollarımızın düzenlediği Balkan Gecesinde elde ettiği gelir ile aldığı bir akülü ve beş adet manuel tekerlekli sandalyeyi bu gün derneğimize ihtiyaç sahibi dernek üyelerimize verilmek üzere bağışlamış bulunuyorlar. Kadın kollarımız Başkanı Zeynep Alışık başta olmak üzere kadın kolları yönetimimize, yemeğe katılarak destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

AKÜLÜ  TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYAÇ SAHİBİNE VERİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardında dernek üyesi Nuray Karabatan adındaki ihtiyaç sahibi engelliye akülü tekerlekli sandalyesi verildi. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan engelli Nuray Karabatan,Kadın Kollarına ve dernek yönetimine teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10