Yine uyuşturucu yine isyan!

Kapalı Otopark üzerinde sentetik uyuşturucu madde içerek baygınlık geçiren Sinan Y., çevre esnafına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan üzücü duruma isyan eden vatandaşlar uyuşturucu konusuna artık kalÄ

Çerkezköy 8.11.2016 22:30:00 0
Yine uyuşturucu yine isyan!

OTOPARK ÜZERİNDE BAYGINLIK GEÇİRDİ

 

Dün Kapalı Otopark üzerinde meydana gelen olayda baygınlık geçiren Sinan Y., emniyet güçlerinin müdahalesiyle yattığı beton zeminden kaldırılarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Saat 13.30 sularında meydana gelen olayda sentetik uyuşturucu kullanan Sinan Y., baygınlık geçirerek beton zemine yığıldı. Durumu fark eden çevre esnafı ile vatandaşlar vakit kaybetmeden durumu 112 sağlık ekipleri ile Emniyet güçlerine haber verdi.

 

SALDIRGAN TAVIRLARINDAN DOLAYI MÜDAHALE EDİLEMEDİ

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sinan Y.’yi karşılarında görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, olaydan yaklaşık bir saat önce yine aynı şahsa müdahalede bulunmak istedikleri ve saldırgan tavırlarından dolayı müdahale edemedikleri öğrenildi. Çevre esnafı ve vatandaşlar baygınlık geçiren şahsı uyandırmaya çalışsalar da bu isteklerinde başarılı olamadılar.

 

VATANDAŞLAR İSYANDA

 

Sinan Y.’nin saldırgan tavırlarından çekinen sağlık ekipleri müdahale de bulunamayınca olay yerine gelen Emniyet güçleri şahsı uyandırarak ayağa kaldırmayı başardı. Tedaviyi kabul etmeyen Sinan Y., ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yaşanan üzücü duruma isyan eden vatandaşlar uyuşturucu konusuna artık kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini ifade ettiler. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10