Bozdağ, 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası'na katıldı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Ankara'da düzenlenen 5. Esnaf Şurası'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı şura ile ilgili

Çerkezköy 10.11.2016 22:15:00 0
Bozdağ, 5. Esnaf ve Sanatkarlar Şurası

ŞURA, ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Ankara’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 5. Esnaf Şurası’na Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve 5 bine yakın esnaf ve sanatkarlar odası yetkilisi katıldı.

 

BOZDAĞ: “VERİMLİ BİR ŞURA OLDU”

 

Şura’yı değerlendiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ; “Esnafımızın sıkıntılarını ve isteklerini dile getirdiğimiz verimli bir şura geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifi esnafımıza verilen değerin en büyük göstergesi. Hükümetimiz 15 Temmuz darbe girişiminin ardından esnafımız için gösterdiği çabayı görüyoruz. Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması esnafımız için büyük bir avantaj.” Dedi.

 

KAPAKLI’YA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR

 

Kapaklı’ya Esnaf ve sanatkarlar odası kurulması için zamana ihtiyaç olduğunu kaydeden Bozdağ: “Bu yöndeki düşüncelerimizi de Şura’da yetkililer ile paylaştık” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10