Meslektaşlarının ailelerine anlamlı ziyaret

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünden emekli olduktan sonra vefat eden Mustafa Sezer ile Sarıyer Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokuluâ€

Çerkezköy 10.11.2016 22:22:00 0
Meslektaşlarının ailelerine anlamlı ziyaret

İLK ZİYARETİ SEZER’İN ÇOCUKLARINA YAPTILAR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan,eşi Tülay Şenel Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya ve polis memurlarından oluşan heyet geçmiş yıllarda Çerkezköy ilçe Emniyet Amirliğinde görevli olan ve emekli olduktan sonra vefat eden meslektaşları Mustafa Sezer’in kızı Naime Sezer ve oğlu Emin Sezer’i Çerkezköy’de ki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve eşi Tülay Şenel Ogan Sezer’in kızı Naime Sezer günün anısına çiçek ve hediyeler takdim etti. Ziyaret esnasında geçmiş yıllarda Çerkezköy İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan ve emekli olduktan sonra vefat eden Mustafa Sezer’in nostalji fotoğraflarına bakılırken hoş sohbetler edildi.

 

BAŞSAĞLIĞINI İLETTİ

 

Heyet daha sonra ise yakın zamanda İstanbul Sarıyer'de Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu'nun atış poligonunda eğitim sırasında silahın kazayla ateş alması sonucu şehit olan 2 çocuk babası Komiser Yardımcısı Erdem Uçar’ın  Çerkezköy’de bulunan baba evini ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, şehit Erdem Uçar’ın babası Muhlis Uçar’a Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın baş sağlığı dileklerini iletti.

 

“ASLA KENDİNİZİ YALNIZ HİSSETMEYİN”

 

Ziyarette konuşan Ogan “ Sizler bize emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız" dedi.Ziyaret sırasında İçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın eşi Tülay Şenel Ogan’da şehit annesine çiçek takdim ederek başsağlığı diledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10