Haftanın maçı Çerkezköy'de

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 5.hafta oynanacak 6 karşılaşma ile tamamlanacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında ise temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde lider 1461 Karadenizspor'u konuk ederken, K

11.11.2016 22:27:00 0
Haftanın maçı Çerkezköy

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

 

Haftaya 10 puan ve averajla dördüncü sırada giren ilçe temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde oynadığı dört maçı da kazanarak liderlik koltuğunda oturan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta deplasmanda Marmara Ereğli Belediyespor’u 3-2 mağlup eden temsilcimiz hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Pazartesi gününden itibaren başladı. Günde çift antrenman ile maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde moraller ise en üst seviyede. 1911 Çerkezköyspor Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenman ile tamamlayacak. 1911 Çerkezköyspor’a konuk olacak 1461 Karadenizspor ise bir önceki hafta evinde konuk ettiği Çorlu Gençlerbirliğispor’u 5-2 mağlup etmesini bilmişti.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın”  Hafta sonunda evimizde lig lideri 1461 Karadenizspor’u konuk edeceğiz. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz 1461 Karadenizspor karşılaşmasına çok iyi hazırlanıyor.Taraftarımız önünde iyi bir oyun ortaya koyarak rakibimize ilk puan kaybını yaşattırmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli de üç puan ile aşacağımıza inancım da tamdır. Ben bütün Çerkezköylü sporseverleri bu zorlu karşılaşmaya gelip, takımımızı desteklemelerini istiyorum” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ SAAT 13.00’DE

 

Pazar günü 1911 Çerkezköyspor ile 1461 Karadenizspor arasında oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.

 

KAPAKLI DEPLASMANDA

 

Haftaya ikinci sırada giren Çorlu Kültürspor ise evinde altıncı sırada yer alan Marmara Ereğli Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada da aynı saatte başlayacak. Üçüncü sırada yer alan Kapaklıspor ise deplasmanda üç puanda yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Kapaklıspor olarak bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini kaydeden Teknik Direktör Ahmet Sarı “ Bir önceki hafta evimizde Aşağısevindikspor karşısında zorlanmamıza rağmen karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildik. Rakibimiz Çorlu Gençlerbirliğispor bu sezon lige iyi başlayamadı. Oynadığı dört maçın üçünü kaybetti. Üç maçını kaybeden rakibimizin zayıf olduğunu düşünmüyoruz. Çorlu Gençlerbirliğispor rakibi her zaman tehlikelidir. Bu nedenle iyi bir oyun ortaya koyarak maçtan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi. Pazar günü Çorlu Belediye Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak.

 

SARAY EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Ligde beşinci sırada yer alan Muratlı Belediyespor ise deplasmanda dört puanla yedinci sırada yer alan Saray Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan iki ekip Ergene Belediyespor ile Büyük Çınarlıspor hafta sonunda Ergene Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde dokuzuncu sırada yer alan ve bir önceki hafta evinde Saray Belediyespor’a kaybederek taraftarını üzen Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Aşağısevindikspor’a konuk olacak. Muratlı’da oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde oynanması gereken Şarköyspor-Sitespor karşılaşması ise Sitespor’un itirazı üzerine ileriki bir tarihe ertelendi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10