Minibüsçülerden yolcu durağı talebi

S.S. 25.Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüleri ve Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalar caddesinde yolcu duraklarının olmamasının hem vatandaşlara hem

Çerkezköy 11.11.2016 22:30:00 0
Minibüsçülerden yolcu durağı talebi

OSB FABRİKALAR CADDELERİNE YOLCU DURAKLARI KONULMALI

 

Öztürk, yolcu taşımacılığında Çerkezköy halkına yıllardır hizmet veren bir kuruluş olduklarını ve taşımacılık konusunda da görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti içinde bulunduklarını belirterek, “Şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan bizler özellikle Organize Sanayi Bölgemiz de yolcu duraklarının olmayışı bizlere olduğu kadar vatandaşlara da sıkıntı yaratıyor. Fabrikalara iş aramaya gelenler dönüşlerinde şehir için yolcu minibüsü beklerken durak olmaması nedeniyle belli belirsiz yerlerde araç bekliyor. Bu caddeden yolcu alan minibüsçülerimiz en az 25 kez dur kalk yapmak zorunda kalınıyor.  Eğer durak olmuş olsa araç bekleyenlerde duraklarda beklemek zorunda olacak ve hem de yazın güneşinden yağışlı havalarda da yağmurdan kardan korunacak” dedi.

 

YOLCU DURAKLARININ KONULMASI ARTI DEĞER KATACAK

 

ÇOSB yönetiminden caddenin belli noktalarına trafiği engellemeyecek şekilde yolcu durakları konulmasını talep ettiklerini kaydeden Öztürk “ Günümüzde sanayi kentlerimizden İstanbul, Bursa,İzmir  ve Kayseri gibi illerimizin OSB de bile yolcu durakları var iken bizde neden yok.Oysa  sanayi kenti olan Çerkezköy bu gün Trakya’nın ve ülkemizin en önemli OSB’sine ve sanayisine sahiptir.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi bizlerin bu sesimize kulak vermesini istiyoruz. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün yapacağı bu yöndeki hizmette buraya artı bir değer katacağını düşünüyoruz.”dedi.

 

“OSB’DE HANGİ SOKAKTA HANGİ FABRİKA VAR BELİRTİLSİN”

 

 Öztürk,Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi caddelerinde sokak tabelalarının altında sokaklarda hangi fabrikaların bulunduğuna dair bir isim tabelasının konulması gerektiğini kaydederek “Özellikle ilçe merkezine dışarıdan gelenler olduğu için şehir içinden iş aramaya gelen bir çok vatandaşımız hangi sokakta fabrikaların bulunduğunu ise bilmiyor.Fabrikaların çoğunun hangi sokakta olduğunu bile bilmiyoruz. Önceleri sokak tabelalarının altında o sokakta hangi fabrikanın olduğunu belirten fabrika isimleri bulunuyordu. Nedense daha sonra bunlar kaldırıldı. Sokak tabelalarının altına o sokaklarda bulunan işletmeleri belirten tabelalarında konulması hem iş arayanlar için hem de fabrikalara dışarıdan mal getiren şoförler içinde kolaylık olacağı kanaatindeyiz. Bu konuda da ÇOSB yetkililerimizin gereğini yapmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10