Silivri'den derece ile döndüler

Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü  sporcuları önceki gün Silivri'de düzenlenen Taekwando şampiyonasında iki birincilik iki ikincilik ve bir üçüncülük aldı.

13.11.2016 18:09:00 0
Silivri

BEKLEDİĞİMİZ DERECELERİ ELDE ETTİK

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, yaptığı açıklamada, “Silivri’de  Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak davetli olarak katıldık. Şampiyona öncesi bu şampiyonadan en az beş sporcumuzun derece yapmasını hedeflemiştik ve beklediğimiz dereceleri de elde etmiş olmamızdan mutluyuz.”dedi. Ayaz, “ şöyle devam etti. “Şampiyonaya Trakya bölgesinden ve İstanbul ilçelerinden çok sayıda Taekwando Kulübü sporcuları katılım gösterdi. Bu tür bölgesel şampiyona ve turnuvalar sporcularımızı geniş kapsamlı yurt içi ve uluslar arası şampiyona ve turnuva müsabakalarına daha iyi hazırlanmaları acısından çok iyi olduğu gibi eksikliklerini de gidermiş oluyorlar” dedi.

 

DERECE ALAN SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

 

Vural Ayaz, dereceye giren sporcularını da tebrik ettiğini belirterek, “Şampiyonaya Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü olarak değişik kilolarda 12 sporcu ile katıldık.Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen ve Silivri halkının da büyük ilgi gösterdiği şampiyonada 45 kiloda Yıldız Erkeklerde Samet Ayaz birinci olurken 30 kiloda Minik bayanlarda Sude Naz kaya’da birinciliği elde etti.59 kiloda Genç Erkeklerde Berkan Aslan ikinci oldu.55 kiloda da Yıldız Erkekler kategorisinde Alperen Şentürk’te üçüncülüğü elde ederek toplamda beş sporcumuz derece yapmış oldu.derece yapan Sporcularımızı tebrik ediyorum. Derece yapamayan ancak iyi mücadele veren sporcularımızı da ayrıca örnek sporculukları nedeniyle tebrik ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10