Minibüsçülerden yeni güzergah talebi

S.S. Akarsu Birlik Minibüscüleri ve Otobüscüler Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk İsmet Paşa Mahallesine giriş ve çıkışların Yıldızkent Kavşağından Başakşehir koleji yönünden yapmak

Çerkezköy 13.11.2016 18:19:00 0
Minibüsçülerden yeni güzergah talebi

GİRİŞ ÇIKIŞ RÜZERGAHIMIZ TEHLİKELİ HER AN CAN VE MAL KAYBI OLABİLİR

 

Öztrük “ Mavi Minibüsler olarak şu anda  İsmetpaşa Mahallesine giriş ve çıkış  yaptığımız Gazi Caddesi 38. Sokak İmarda trafiğe kapalı sokak gözüküyor. Buna rağmen trafiğe kapalı olan bu sokaktan bize güzergah verilerek  trafiğin yoğun olduğu ana caddeye çıkış yapıyoruz. Burasının giriş ve çıkışlarının tehlikeli olduğunu yetkililere bildirdik ve bu konuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesine ve Ulaşım komisyonuna dilekçemizi giriş çıkışlarımızın Yıldızkent kavşağından dönüş yaparak 38.sokaktan değil de Yıldızkent kavşağını takiben Yıldızkent caddesinden Başakşehir Koleji girişinden güzergah belirlenmesi istedik. İsmetpaşa Mahallesine giriş ve çıkış yaptığımız 38.sokak her yönden tehlike arz ediyor ve kazaya sebebiyet verecek olmasından korkuyoruz. İmara kapalı gözüken 38.sokaktan verilen güzergahtan giriş ve çıkış yapmak istemiyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak başta olmak üzere Ulaşım Dairesi Başkanımız ve yetkililerini bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

YILDIZKENT KAVŞAĞINDA İNDİ BİNDİLER YASAKLANMALI

 

Öztürk , yolcu taşıyan araçların Yıldızkent kavşağında yolcu alım indirmelerinin de can ve mal güvenliği acısında tehlikeli olduğunu belirtti. Öztürk, “ Yıldızkent kavşağı Kapaklı ilçesinin trafik acısından en yoğun bölgesidir. Özellikle yolcu otobüsleri ve minibüsler kavşak kenarında yolcu indiriyor. Araç bekleyen vatandaşları almak için durduklarında buradaki trafik daha da sıkışık bir hal alıyor ve tehlikeli bir durum ortaya çıkıyor. Yetkililer burada yolcu indi bindileri de yasaklamalı ve trafik akışı kesilmemelidir. İndi bindiler kavşak dışında trafiğinin az olduğu yerlerde duraklar konularak oralarda yapılmalıdır.Bu bizler için olduğu gibi tüm yolcu taşıyan araçlar için uygulansın”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10