İhtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyaçlarını karşılıyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları 'İyiliğe Dönüştür Projesi' kapsamında ilçedeki maddi durumu iyi olmayan yoksul vatandaşların giysi ihtiyaçlarını karşılamak i

Çerkezköy 13.11.2016 18:21:00 0
İhtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyaçlarını karşılıyorlar

KIŞLIK GİYSİ DAĞITIMINA BAŞLADIK

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “ İlçe Yönetimimizin destekleriyle İlçe Kadın Kolları olarak Şubat ayında hayata geçirdiğimiz ‘İyiliğe dönüştür’ Projemiz kapsamında oluşturduğumuz CHP market ile ilçemizde maddi durumu iyi olmayan ya da geçim sıkıntısı çeken ailelerimize giysi yardımı yapıyoruz. Bu güne kadar 750 ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giysi ihtiyacını karşıladık. Bu nedenle maddi durumu iyi olan halkımız giymedikleri ya da az giydikleri giysileri yıkayarak bizlere teslim ederek bizlerde bunları ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına ücretsiz olarak veriyoruz. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte CHP marketimizin reyonlarında yazlıkları toplayarak bir kenara koyduk ve yerine kışlık giysileri koyduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir haftadır kışlık giysi dağıtımına başladık. Kışlık giysi ihtiyacı olan ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız gerek kendileri gerek çocukları için kendi bedenlerine uygun giysi ihtiyaçlarını İlçe teşkilatımıza gelerek CHP marketimizden  görevli arkadaşlarımızdan ücretsiz olarak temin edebilirler” diye konuştu.

 

DUYARLI VATANDAŞLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

 

Ebru Alaca CHP marketi hayata geçirmeleriyle birlikte bu güne kadar bir çok duyarlı hayırseverlerin evlerinde kullanmadıkları yada az kullandıkları giysileri ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kendilerine teslim ettiklerini de belirterek, “ İyiliğe dönüştür projemiz kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giysi ihtiyacını karşılamak için oluşturduğumuz CHP marketimizin ihtiyaç sahiplerinin ilgi göstermesi üzerine bu yönde faaliyetlerimizi aralıksız olarak sürdürme kararı aldık ve kış mevsiminin gelmesi ile de şimdi ihtiyaç sahiplerinin kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Bu nedenle duyarlı vatandaşlarımız evlerinde kullanmadıkları yada az kullandıkları kışlıklarını bekliyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giysi ihtiyaçlarının karşılanmasında bizlere katkı ve destek veren duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10