Lidere selam durun 4-1

Süper Amatör Lig'in 5.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ligin iddialı takımlarından 1461 Karadenizspor takımını konuk etti. İlk devrede vasat bir görüntü çizen temsilcimiz ikinci devr

14.11.2016 17:56:00 0
Lidere selam durun 4-1

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

 

Süper Amatör Lig’in 5.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile 1461 Karadenizspor takımları karşı karşıya geldi. Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, Doğukan, Hayrettin, İsmail, Mesut, Selçuk, Tezcan, Şafak, Ali Rıza, Deniz ve Hakan ilk on biri ile başlarken, rakip takım 1461 Karadenizspor ise Muhammet, Hakan, Uğur, Başar, Emre, Şahin, Ceyhun, Serkan, Seçkin, Burak ve Harun ilk on biri ile başladı.

 

GOL PERDESİNİ MİÇİ AÇTI

 

Orta hakemin çalan düdüğüyle birlikte müsabakaya başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor takımı oldu. İlk dakikalar kontra ataklarla tamamlanırken, temsilcimiz aradığı gole 22.dakikada Deniz ile ulaştı. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında sol kanattan gelen ortada Şafak’ın düzgün ve sert şutu defanstan dönerek Deniz’in önünde kaldı. Topu düzelten Deniz’in çektiği şut filelerle buluştu.

 

İLK DEVRE SAÇ BAŞ YOLDURDULAR

 

Golden yaklaşık 2 dakika sonra atağa çıkan rakip takım 1461 Karadenizspor takımı penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Harun takımına beraberliği getiren golü kazandırdı. Dakikalar ilerledikçe rakip takım oyunun hakimiyetini eline alırken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bocalamaya başladı. Rakibi karşısında istediği performansı sergilemeyen temsilcimiz yakaladığı nadir pozisyonları da cömertçe harcayarak adeta taraftarlara saç baş yoldurdu.

 

İLK DEVRE 1-1’LİK SKORLA TAMAMLANDI

 

İlk devrenin son bölümlerinde gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. İkinci yarıya 1461 Karadenizspor başladı. Temsilcimiz ikinci yarıya hızlı başlarken, 46.dakikada aradığı gole ulaştı. Ali Rıza sağ kanattan ceza alanına hızla yöneldiği esnada faul ile durduruldu. Topun başına geçen Hayrettin’in kullandığı frikik atışını ceza alanı içinde iyi takip eden Mesut’un vurduğu kafa defans oyuncularından sekerek Ali Rıza’nın önünde kaldı. Ali Rıza sağ çaprazdan düzgün ve sert bir şut çekerken, topa dokunan Mesut meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Golün ardından rakip takım oyuncuları topun çizgiyi geçmediğini ifade ederek hakeme uzun bir süre serzenişte buldular. Devam eden itirazların ardından Serkan sarı kart ile cezalandırıldı.

 

SEDAT FORVET OYUNCULARINA GEÇİT VERMEDİ

 

Golden iki dakika sonra orta alanda topla buluşan Şafak, sol kanattan rakiplerini bir bir geçerek ceza alanı içine girdiği an bekletmeden ortasını yaptı. Gelen topu iyi takip eden Hakan Tice sert bir vuruşla topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. İkinci yarıda harikalar yaratan temsilcimiz yakaladığı birçok pozisyonu da cömertçe harcayarak aradaki farkı açmayı başaramadı. Karşılaşmanın 55.dakikasında rakip takım gole çok yaklaşırken kaleci Sedat bu isteklerine izin vermedi.

 

KENDİSİNİN İKİNCİ TAKIMININ DÖRDÜNCÜ GOLÜNÜ KAYDETTİ

 

59.dakikada ikinci yarının başarılı isimlerinden Şafak oyundan çıkarak yerini Cemal’e bıraktı. Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran temsilcimiz rakibine sahayı adeta dar etti. Sağlı sollu ataklarla harikalar yaratan 1911 Çerkezköyspor takımı dördüncü gole 71.dakika da ulaşmayı başardı. Gelişen atakta Cemal sol kanattan hızla içeri girerek yaptığı ortada üç oyuncumuz topa müdahale edemedi. Korner çizgisine giden topu iyi takip eden Ali Rıza, kaptığı topla iki rakibini şık hareketlerle geçerek Hakan’a pasını çıkardı. Hakan’ın çektiği düzgün ve sert şut filelerle buluştu.

 

TAKIMINI ON KİŞİ BIRAKTI

 

Müsabakada skoru 4-1’e getiren temsilcimiz oynadığı etkili futbolla taraftarlardan da tam not almayı başardı. 72.dakikada Deniz sol kanattan ceza alanı içine yaptığı ortayı iyi takip eden Hakan’ın sert şutunu kaleci son anda kurtarmayı başardı. 75.dakikada Hayrettin kendi yarı alanından topla çıkmaya çalıştığı esnada Serkan tarafından faulle durduruldu. Serkan yaptığı faulün ardından gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Son bölümlere on kişi giren rakip takım istediği oyunu sahaya yansıtamadı.

 

PENALTI ATIŞINI DEĞERLENDİREMEDİ

 

Karşılaşmanın 88.dakikasında buluştuğu topla ceza alanı içine giren Deniz, kaleciyle karşı karşıya kalırken yaptığı aşırtma vuruşu defans oyuncuları son anda kornere çelmeyi başardı. Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde rakip takım penaltı atışı kazandı. Gelişen atakta Hayrettin ceza alanı içinde Harun’u düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Harun topu farklı şekilde auta gönderince müsabaka da 4-1’lik skorla tamamlanmış oldu.

 

GALİBİYET PRİMİ 1500 TL

 

Maçın son düdüğüyle birlikte 1911 Çerkezköyspor takımı ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Soyunma odasına gelen Kulüp Başkanı Murat Narçın oyuncularını tek tek tebrik ederken, oyuncular da yaptıkları tezahüratlarla galibiyet priminin açıklanmasını istediler. Uzun süreli tezahüratların ardından bulunan ortak nokta ile galibiyet priminin oyuncu başına bin 500 TL olması kararlaştırılırken, Murat Narçın 6.hafta oynanacak olan Kapaklıspor karşılaşmasını da Genel Kaptan Muzaffer Savaş için oynanarak galibiyetle taçlandırılması ricasında bulundu. 

 

KARDEŞ TAKIM 1461 KARADENİZSPOR

 

Temsilcimiz soyunma odasında galibiyet sevincini yaşarken, soyunma odasına gelen 1461 Karadenizspor Kulüp Başkanı İbrahim Namlı oyuncuları tebrik ederek yollarının açık olması temennisinde bulundu. Kulüp Başkanı Namlı’nın bu güzel jestine karşılıksız kalmayan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın da oyuncularına bundan sonra 1461 Karadenizspor takımın kardeş takımı olduğunu ifade etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10