Fevzipaşaspor ağır yaralı 2-3

Tekirdağ 1. Amatör B grubunda Saray ilçe stadında oynanan ve üst sıraları ilgilendiren maçta Büyükyoncalıspor, temsilcimiz Fevzipaşaspor'u 3-2 yendi.

15.11.2016 18:08:00 0
Fevzipaşaspor ağır yaralı 2-3

 FEVZİPAŞASPOR ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü 15.30’da oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Fevzipaşaspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan temsilcimiz karşılaşmanın 10.dakikasında kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gol gören ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresi Fevzipaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devrenin hemen başında ev sahibi ekip Resul’un frikikten kaydettiği golle skoru eşitledi.

 

MÜTHİŞ BİR ÇEKİŞME YAŞANDI

 

Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde bir gol bulan temsilcimiz Fevzipaşaspor karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor 60.dakikada Volkan ile skoru eşitledi. Taraftarların müthiş bir karşılaşma izlediği mücadelenin 75.dakikasında sahneye çıkan Serdar Karakaş takımını ilk kez öne geçirdi. Karşılaşmada ilk kez öne geçmeyi başaran ev sahibi ekip kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu.

 

18 PUANDA KALDI

 

Karşılaşmada iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü korumayan temsilcimiz Fevzipaşaspor son dakikalarda beraberlik için yüklendi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Büyükyoncalıspor’un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu skorun ardından zirve yarışında büyük bir yara alan Fevzipaşaspor 18 puanda kalırken, Büyükyoncalıspor ise bu üç puan ile birlikte puanını 11’e yükseltti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10