Kapaklıspor Çorlu'dan üç puanla döndü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Kapaklıspor ligin beşinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor'a konuk oldu.

15.11.2016 18:09:00 0
Kapaklıspor Çorlu

GENÇAĞA İLE ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Çorlu Belediye Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda mutlak üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru kontrolü eline alan Kapaklıspor yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde gol perdesini ise tecrübeli orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz açtı. 53.dakikada topla buluşan Gençağa düzgün vuruş ile Kapaklıspor’u deplasmanda öne geçiren golü kaydetti.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ UMUTLANDI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor karşısında ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise beraberlik için yüklendi. Her iki takımında kontrollü bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Kapaklıspor 80’inci dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Gökay düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Golden sonra farkı kapatmaya çalışan Çorlu ekibi 82. dakikada Muhammed ile gol bularak skoru 2-1’e getirdi. Farkı bire indirerek umutlanan Çorlu Gençlerbirliğispor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.

 

13 PUANA YÜKSELDİ

 

Kalan dakikalar büyük bir çekişmeye sahne olurken, ev sahibi ekip beraberlik için Kapaklıspor karşısında mücadele etti. Rakibinin beraberlik golü aradığı dakikalarda kontra hücum geliştiren Kapaklıspor’da sahneye çıkan Yiğit Deveci bir gol atarak maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet çıkartan Kapaklıspor puanını 13 yaparak lider 1911 Çerkezköyspor’un averajla arkasında ikinci sırada yer aldı. Ligdeki dördüncü mağlubiyetini alan Çorlu Gençlerbirliğispor ise üç puanda kaldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10