Bozdağ esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ,esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkan Ali Bozdağ dünde ilçedeki erkek kuaförlerinin bazılarını ziyaret ederek sıkÄ

Çerkezköy 16.11.2016 18:26:00 0
Bozdağ esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

ESNAFIMIZIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNE ÇALIŞIYORUZ

 

Çerkezköy Esnaf Odası başkanı Ali Bozdağ dün erkek kuaförleri ziyareti gerçekleştirdi. Dün saat 10.30 da ilk ziyaretini Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köse Sokak’ta faaliyet gösteren Naturel 41 Erkek kuaförü’nü ziyaret etti. İş yeri Sahibi Mustafa Dülger ve çalışanlarla bir süre görüşen Başkan Ali Bozdağ işyeri sahibi Mustafa Dülger’den sektörün sıkıntılarını dinledi ve beklentilerinin neler olduğunu sordu. Bozdağ erkek kuaförlerinin sıkıntılarını bildiğini ancak yerinde tespitler yaparak çözümü konusunda daha aktif bir çalışma yapmak için ziyaretlerde bulunduğunu ve sektörün sıkıntılarının kısa sürede çözümlenmesi için oda olarak gerekeni yapacakları sözünü verdi.

 

BAŞKANIMIZIN ZİYARETİNDEN ONUR DUYDUK

 

Naturel 41 Erkek Kuaförü işyeri sahibi Mustafa Dülger’de, “Bu gün bizleri sıkıntılarımızın çözümü konusunda ziyaret gerçekleştiren Esnaf odamız Başkanı Ali Bozdağ’ın ziyaretinden onur duyduk. Sektörümüzün sıkıntılarının çözümü için elinden geleceğini yapacağını belirtmesi bizleri rahatlattı. Her zaman esnafın sıkıntılarının çözümü konusunda yaptığı çalışmalar ile takdir ettiğimiz oda başkanımızın bizlerinde sıkıntılarının kısa zaman dilimi içinde çözümleyeceğine inanıyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10