Meloğlu albümünü tanıttı

"Anahtar" isimli albümüyle müzik piyasasına merhaba diyen genç yeteneklerden Emrah Meloğlu, ilk albümünün tanıtım gecesini önceki akşam Hawthorn Otel'de gerçekleşti.

Kapaklı 18.11.2016 18:30:00 0
Meloğlu albümünü tanıttı

TEK TEK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

 

Saat 20.00’de başlayan geceye Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sanatçının Prodüktörü Rahmi Akkuş, Aranjör Samet Akkuş, Söz Yazarı Funda Şen, Emrah Meloğlu’nun menajeri Cihan Başoğlu ve çok sayıda Emrah Meloğlu hayranı katıldı.Gece öncesi misafirlerini kapıda karşılayan sanatçı hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Albümünün çıkış şarkısı “Anahtar”ı söyleyerek tanıtım gecesine çıkan Emrah Meloğlu gecede kendisini yalnız bırakmayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı olmak üzere herkese teşekkür etti. Albümün uzun bir çalışmanın ardından çıktığını kaydeden Meloğlu, albümünü böyle bir önemli gecede tanıtmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Sanatçı Emrah Meloğlu’nun konuşması esnasında sahneye gelen pasta şaşkın ve mutlu anların yaşanmasına neden oldu.

 

DESTEK OLANLARA PLAKET VERİLDİ

 

Gecede Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı olmak üzere sanatçının çıkardığı albüme destekte olanlara plaket verildi. Emrah Meloğlu’na müzik sektöründe başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Genç sanatçımız Emrah Meloğlu kendisini ulusal anlamda kanıtlamıştır. Klibi Kral TV’de yayınlanmaya başladı. Kendisini tebrik ediyorum ve bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

 

Gecede konuşan Prodüktör Rahmi Akkuş ve Söz Yazarı Funda Şen ise sanatçı Meloğlu’nun albümü için çok büyük emek verildiğini kaydetti. Salonu hınca hınç doldurarak genç şarkıya destekte bulunanlara teşekkür eden Prodüktör Rahmi Akkuş ve Söz Yazarı Funda Şen, Emrah Meloğlu’ya başarılar diledi. Konuşmaların ardından sahneye tekrar çıkan genç sanatçı albümünde yer alan parçaları tek tek söyleyerek albüm tanıtım gecesine katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10