Kerimoğlu'ndan Akay'a ziyaret

İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Op.Dr. Bülent Kerimoğlu Çerkezköy'e gelerek Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 20.11.2016 18:04:00 0
Kerimoğlu

“ÇERKEZKÖY’Ü YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu önceki gün akşam saatlerinde Çerkezköy’e gelerek Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Op.Dr. Bülent Kerimoğlu yıllar önce Çerkezköy SSK Hastanesinde görev yaptığını ve Çerkezköy’ün nüfus potansiyelinin çok büyüdüğünü kaydetti.  Çerkezköy’ün yaşanabilir bir kent olmasını görmekten çok mutlu olduğunu kaydeden Kerimoğlu “  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Size ve ekibinize de başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

AKAY ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nun nazik ziyareti için teşekkür ederek” Çerkezköy’ün her alanda çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Çerkezköy sevdalısı olarak görev süremiz içersinde ilçemizi daha iyi yerlere getirmek için büyük bir çaba harcıyoruz. Çerkezköy için hazırladığımız projeleri de en yakın zamanda hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi. Ziyarette Akay, Kerimoğlu’na Çerkezköy’de yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10