Sanayi esnafının sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, ilçe esnaflarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Başkan Bozdağ önceki gün de Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesini ziyaret eder

Çerkezköy 21.11.2016 20:07:00 0
Sanayi esnafının sıkıntılarını dinledi

“SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ oda üyesi esnafları ziyaretlerini sürdürüyor. Bozdağ “Oda başkanı olarak ilçemizdeki  her iş kolunda faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek sıkıntılarının neler olduğunu dinleyerek çözümü konusunda oda olarak elimizden geleni yaparak çözüme kavuşmasını  sağlamaya çalışıyoruz.Günümüzde hemen hemen  her iş kolunda faaliyet gösteren esnafımızın  ziyaretlerimiz sırasında çeşitli sıkıntıları bulunduğunu tespit ettik. Esnafımızın bu sıkıntılarının bir an önce çözümlenmesi için oda olarak bizler üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Temennimiz tüm esnaflarımızın sıkıntılarının bir an önce çözümlenmesi ve esnaflarımızın rahat bir nefes almasıdır.”diye konuştu.

 

BOZDAĞ’IN ZİYARETLERİNDEN ESNAFLAR MEMNUN

 

Çerkezköy Esnaf odası başkanı Ali Bozdağ’ın esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sıkıntılarını dinlemesinden ve çözümlenmesi için çalışmalar yapmasında esnaflar memnun olduklarını belirttiler. Oda üyesi esnaflar, “ Esnaf Odamız Başkanı Ali Bozdağ’ın bizleri ziyaret ederek sıkıntılarımızı dinlemesinden ve çözümü için gereğini yapacağını söylemesinden  memnunluk duyduk. Biz esnaflar olarak bir takım sıkıntılarımız var bunların  bir an önce çözümlenmesi için oda başkanımızdan talep ettik. Kendisi de sorunların takipçisi olacağını ve bir an önce çözümlenmesi içinde yetkili makamlarla görüşmeler yapacağını belirtmesi yüreğimize su serpti” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10