Stadyum için geri sayım

29 Ekim Spor Kompleksi yanında Eylül ayında yapımına başlanan yeni futbol sahasının Aralık ayı sonunda hizmete açılacağı ifade edildi.

23.11.2016 19:36:00 0
Stadyum için geri sayım

İNCELEMELEDE BULUNDU

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte yapımına Eylül ayında başlanan yeni futbol sahasında incelemelerde bulundu. Saha içinde bulunan TREDAŞ’a ait elektrik direğinin gecikmeli kaldırılmasından dolayı işlerin uzadığını ifade eden Başkan Akay, “elektrik direği zamanında kaldırılmadığı için iş anlamında 30 geriye attı. Elektrik direğinin kaldırılmasının ardından ekipler vakit kaybetmeden zemin düzleme çalışmasına başladılar” dedi.

 

GRANÜR SERİMİ BİRKAÇ GÜN SÜRECEK

 

İlk etapta kalın çakıl taşlarla zeminin kaplandığını sözlerine ekleyen Vahap Akay, “20 santimetrelik kalın çakıl taşların döşenmesinin ardından silindirle zemin ezilecek ve akabinde de 10 santimetre kalınlığında ince çakıl taşlar serilecek. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından da suni çim serimine geçilecek. Yetkililer çim seriminin iki gün içinde tamamlanacağını belirtirken, granür seriminin birkaç gün sürebileceğini ifade ettiler” diye konuştu.

 

TRİBÜN 500 KİŞİ KAPASİTELİ OLACAK

 

Aralık sonunda çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Başkan Akay, “yılbaşı itibariyle sahamızı açmış olacağız. Yeni yapılacak olan futbol sahasının zeminin suni çimle kaplanacak ve saha 109x72 metre ölçülerine sahip olacak. Futbol sahası 4 köşeden dev projektörlerle aydınlatması sağlanacak. 500 kişi kapasiteli tribün inşasıyla birlikte hakem odası, erkek soyunma odası, kadın soyunma odası, erkek tuvaleti ve kadın tuvaletleri de yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

MİNİ TRİBÜN YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapalı Halı Saha etrafında yaptığı incelemelerde de aldığı bilgiler doğrultusunda halı saha maçlarını izlemeye gelen taraftarlar içinde mini bir tribün yapılacağını ifade etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10