Kapaklı'da yıldızlar geçidi

Kapaklı Belediyesi'nin sosyal etkinlikler kapsamında sahnelenen ve ünlü oyuncuların yer aldığı "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi.

Kapaklı 24.11.2016 20:35:00 0
Kapaklı

ÇOK SAYIDA TİYATROSEVER KATILDI

 

Kapaklı Belediyesi'nin katkıları ile sosyal etkinlikler kapsamında birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı “Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyunu dün akşam saat 20.00'da Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda sanatseverler ile buluştu. Oyunu izlemeye Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Eşi Fatma Mandalı, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda tiyatroseverler izledi.

 

DÜĞÜN SALONUNDA İZLEDİLER

 

Böylesine önemli bir kadronun sahnelediği tiyatro oyunu düğün salonunda gerçekleştirilirken, bazı vatandaşlar oyunu ise ayakta izlemek zorunda kaldı. Ayakta kalan bazı vatandaşlar “Bu oyun Organize Sanayi Konferans Salonunda olamaz mıydı? Ünlü oyuncuların yer aldığı tiyatro oyunu için hazırlanan platform amatörce kaldı. Bu gerçekten Kapaklı’ya yakışmıyor” diye konuştu.

 

SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI

 

Sadık Şendil’in yazıp, Ferdi Merter yönettiği “ Kocamın nişanlısı “ oyununda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin, Tuncay Tezküser, Aslı Kökçe gibi ünlü isimler yer aldı. Sahnedeki performansları ile seyircilerden tam not alan tiyatro oyununun sonunda ise oyuncular ayakta alkışlandı. Programın ardından konuşma gerçekleştiren oyunculardan Mehmet Çepiç” Kapaklı gerçekten çok değerli bir belediye başkanına sahip. İmkansızlıklara rağmen gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kıymetini bilin. Organizasyonda ufak tefek sıkıntılar yaşadık ama hepinizden özür diliyoruz” dedi.

 

“KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞUYORUZ”

 

Güzel bir oyun ortaya koyan tiyatro ekibine teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bu tür etkinlikleri daha iyi bir ortamda düzenlemek için, yerel yönetim olarak geçtiğimiz aylarda Kültür merkezimizin temelini atarak bir başlangıç yaptık. 25 milyonluk bir kültür merkezine kavuşuyoruz. Bizler yerel yönetim olarak bu tür çalışmalar içerisinde olurken, hükümetinde benzer yatırımları Kapaklı ilçemize yapmasını isterdik. Bizler dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklamak zorundayız. Kimseyi ötekileştirme şansına sahip değiliz. Kucaklayacağız, Kapaklı’yı güzel bir şekilde şekillendireceğiz” diye konuştu.

 

ÖZAY KAPAKLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Oyunun ilk kez Kapaklı’da sahnelendiğini kaydeden ünlü oyuncu Tuğba Özay “ Oyunumuzun prömiyerini Kapaklı’da gerçekleştirdik. Bugün gerçekten çok güzel bir katılım oldu. Tiyatroya gösterdiğiniz ilgi beni ve arkadaşlarımı çok mutlu etti. Tiyatro, insanı insana insanca anlatma sanatıdır. Hepiniz iyi ki varsınız ve sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen tarafından tiyatro ekibine plaket ve çiçek takdim edildi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10