Kapaklı Sitespor sonradan açıldı 3-3

Süper Amatör Lig'in 6.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor takımı kendi evinde Saray Belediyespor takımını konuk etti. İlk devresi Saray Belediyespor takımının 2-1'lik üstünlüğÃ?

28.11.2016 20:57:00 0
Kapaklı Sitespor sonradan açıldı 3-3

KARŞILAŞMA SAAT 15.30’DA BAŞLADI

 

Kapaklı Futbol Sahası’nda saat 15.30’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi Kapaklı Sitespor “Tugay Baltalı, Mecnur Aydoğdu, Can Öztürk, Doğukan Uncuoğullarından, Uğur Hasko, Ömer Korkmaz, A.Melik Karabulut, Serdar Kırkoyun, Ceyhun Büyükikiz, Serkan Akyüz ve Rahmi Koçak” on biri ile çıkarken; konuk ekip Saray belediyespor ise “Mehmet Kaygın, Bayram Çetinkaya, Ziya Bozbay, Olcay Üner, Fevzi Altan, Hilmican Taşdemir, Bahadır Aydınoğlu, Rolant Godwin Atsaba, Türker Elbeli, Gökhan Küçük ve Emre Kaymaz” kadrosuyla sahaya çıktı.

 

KARŞILAŞMAYA EV SAHİBİ EKİP BAŞLADI

 

Müsabakaya başlayan taraf Kapaklı Sitespor takımı oldu. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla tamamlanırken, ilk tehlikeli pozisyonu ev sahibi ekip yakaladı. 5.dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında soldan gelen ortayı iyi takip eden Rahmi’nin kafa vuruşu direğin yanından az farkla auta çıktı. Bu pozisyondan üç dakika sonra Rahmi köşe ataşını kullanırken, kaleciyi geçen topa iyi yükselerek kafa vuran Ceyhun topu az farkla auta gönderdi.

 

GÖKHAN’IN YARIM VOLESİ ÜST DİREKTE PATLADI

 

Net gol pozisyonlarını cömertçe harcayan ev sahibi ekip kontra ataklarla rakip kaleye yüklenmeye devam etti. İkili pozisyonlarda daha diri bir görüntü çizen Saray Belediyespor takımı 10.dakikada geliştirdiği atakta net gol pozisyonundan yararlanamadı. Bahadır rakiplerini geçerek ceza alanına girdi. Yaptığı ortayı iyi takip eden Gökhan’ın yarım volesi üst direkte patladı.

 

GOL PERDESİNİ BAHADIR ARALADI

 

Bu pozisyondan bir dakika sonra taçtan gelen topla buluşan Gökhan, rakiplerini geçmek istediği esnada topla buluşan takım arkadaşı Türker topu yerden arka alana gönderdi. Soldan hızla içeri giren Bahadır gelişine çektiği sert şut ağlarla buluştu. Erken gelen golün ardından Saray Belediyespor takımı baskısını artırarak ikinci gol için rakip kaleye yüklendi.

 

UĞUR YERİNİ EMRAH’A BIRAKTI

 

Karşılaşmanın 20.dakikasında gelişen Saray Belediyespor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Emre’nin sert şutu üst direkten dönerken, dönen topu iyi takip eden Gökhan fırsatçılığını konuşturarak vurduğu kafa ile topu ağlarla buluşturdu. Dakikalar ilerledikçe rakip takım baskısını artırırken, ev sahibi Kapaklı Sitespor takımı ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın 30.dakikasında sakatlanan Uğur oyundan çıkarken yerini Emrah Sever’e bıraktı.

 

SERKAN FARKI BİRE İNDİRDİ

 

Kapaklı Sitespor takımı son dakikalarda etkili ataklar geliştirirken, aradığı gole Serkan Akyüz ile ulaştı. Karşılaşmanın 41.dakikasında orta alandan gelen topu iyi takip eden Serkan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu aşırtma vuruşla ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre Saray Belediyespor takımının üstünlüğüyle sona erdi.

 

BAHADIR SKORU 3-1’E GETİRDİ

 

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Saray Belediyespor takımının başarılı isimlerinden Bahadır kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydederek skoru 3-1’e taşıdı. İki farklı skorla geride olan Kapaklı Sitespor takımı oyun disiplininden kopmayarak geliştirdiği etkili ataklarla rakip kaleye yüklendi. 65.dakika da gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Serkan Akyüz kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek takımına rahat bir nefes aldırdı.

 

SERKAN AKYÜZ HAT-TRİCK YAPTI

 

İlk yarıya oranla ikinci devrede daha etkili bir oyun sergileyen ev sahibi ekip aradığı beraberlik golüne 77. Dakikada ulaştı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Serkan Akyüz hat-trick yaparak skoru 3-3’e getirmeyi başardı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümleri büyük bir çekişmeye sahne olurken, her iki takımda bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Son dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 3-3’lük skorla tamamlandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10