Mevcut bina yetersiz kalıyor

Kısa bir süre önce Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne atanan Bülent Bozatlı, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında

Çerkezköy 28.11.2016 22:19:00 0
Mevcut bina yetersiz kalıyor

ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

 

Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bülent Bozatlı’ya yeni görevlerinde hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaymakam Kubilay, “Hızla büyüyen İlçemiz yüzlerce fabrikası ve onbinlerce çalışanıyla bölgemizin en önemli sanayi kentlerinden bir tanesidir. İlçemizde hızlı nüfus artışının getirdiği iş yükü dolayısıyla, vatandaşlarımızın Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezimizden hizmet talebi artmaktadır. Bu yönü ile size önemli görevler düşmektedir” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜK BİR MERKEZE İHTİYACIMIZ VAR

 

Kaymakam Metin Kubilay konuşmasının devamında ise, “Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası Çerkezköy, Kapaklı ve Saray İlçelerini kapsayarak 95 bin’e yakın çalışana sosyal güvenlik hizmeti veriyor. İlçemizde her gün yeni fabrikalar açılıyor. 300 metrekare alana sahip mevcut hizmet binası sigortalı sayısının her gün arttığı İlçemizde yetersiz kalıyor. Büyük bir Sosyal Güvenlik Merkezine ihtiyacımız var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun İlçemize yaptığı ziyarette bu konuyu kendilerine arz ettim” diye konuştu.

 

VATANDAŞLAR RAHATA KAVUŞACAK

 

Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet binasının, Fatih Mahallesinde 917 ada, 14 parselde yapılmasının planlandığını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “ İnşaat oturumu 7 bin 231 metrekare olan ve 3 katlı, 2 bin 800 metrekare kapalı alan üzerinde kurulacak olan hizmet binasının, merkezi bir yerde yapılacak olması ile vatandaşlarımızda daha rahat ulaşacaklar” diyerek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bülent Bozatlı’ya çalışmaları takip etmesi için talimat verdi.

 

 Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10