Çarpıp kaçtı!

Çerkezköy Belediyesi önünde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmeyen çalışan bir bayana elektrikli bisiklet çarptı. Elektrikli bisiklet sürücüsü durup yardım etmek ye

Çerkezköy 28.11.2016 22:23:00 0
Çarpıp kaçtı!

HIZLA OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

Çerkezköy Belediyesi önünde dün saat 09.00 sularında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Meydana gelen kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Atatürk Caddesi üzerinden Kapaklı istikametine seyir halinde olan elektrikli bisiklet, bu sırada belediyenin önünden yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan genç kadın yerde acılar içinde kıvranırken; elektrikli bisiklet sürücüsü ise kaza yerinden durmak yerine hızla kaçarak kayıplara karıştı.

 

AMBULANSI BEKLEDİLER

 

Çevreden geçen duyarlı vatandaşlar yaralı kadına müdahale etmek isteseler de 112 ekipleri gelene kadar herhangi bir müdahale de bulunmadılar. Kazanın ardından Çerkezköy Belediyesi görevlileri başka bir kazaya mahal verilmemesi adına kaza alanının çevresini dubalarla çevrelediler. Yaralı kadına yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

 

Yapılan müdahale sonrası yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyet güçleri her yerde görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda yayaya çarpıp kaçan elektrikli bisikleti ve sürücüsünü arıyor. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10