Yenilenen kütüphaneyi ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, verdiği talimatlar doğrultusunda yenilenen Çerkezköy Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Çerkezköy 29.11.2016 19:25:00 0
Yenilenen kütüphaneyi ziyaret etti

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

 

Modern bir hale dönüştürülen Çerkezköy Halk Kütüphanesini ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, çalışmalar hakkında Kütüphane Memuru Hülya Gümüş’ten bilgi aldıktan sonra çalışma salonlarını da gezerek ders çalışan ve kitap okuyan öğrencilerle sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman da hazır bulundu.

 

MEMNUN OLDUKLARINI İFADE ETTİLER

 

Kaymakam Kubilay, öğrencilere kütüphanenin yeni görünümünden ve kütüphane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sorması üzerine öğrenciler de kütüphanenin kendileri için çok faydalı olduğunu ve çalışma ortamından da çok memnun olduklarını ifade ettiler.

 

OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANMALARINI İSTİYORUZ

 

Kaymakam Metin Kubilay yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır ve her şeyin başında okumak gelir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlık kazanabilecekleri, eğitimlerini ve hayatlarını olumsuz yönde etkileyebilecek ortamlardan ziyade kütüphanelerde vakit geçirmelerini, kitaplarla tanışmalarını ve okuma alışkanlığı kazanmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TEMİZ VE FERAH ÇALIŞMA ALANLARI VAR

 

Bir adım önde olmak istiyorsak daha çok okumalıyız diyerek konuşmasını sürdüren Kaymakam Kubilay, “Gençlerimiz kütüphanemizde her türlü kaynağı rahatlıkla ulaşabiliyor. Çok temiz ve ferah çalışma alanları var. Tüm vatandaşlarımızı kütüphanemizi ziyaret etmeye ve ücretsiz olarak verilen hizmetlerden faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10