İrmet'ten As'a şoförler günü ziyareti

İrmet Hospital Kurumsal İletişim ve Tanıtım Pazarlama Uzmanı Füsun Özcan  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler  Esnaf Odasını ziyaret  oda başkanı Mustafa As'ın şahsında oda üyes

Çerkezköy 30.11.2016 22:30:00 0
İrmet

“GÖREVİMİZ ZOR”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “Şoförler olarak zor bir görev yapıyoruz. Yaptığımız görev hata kabul etmeyen ve çok dikkat isteyen bir meslek. Bu nedenle trafik kurallarına kesinlikle uyulması gereken bir meslek dalıdır.Her türlü hava koşullarında işimiz gereği çalışmak zorundayız.Gerek toplu taşımacılık olsun gerek yük taşımacılığı olsun,bu gibi meslek dallarında çalışan meslektaşlarımız evlerine helal ekmek götürmek için çabalamaktadır.Böyle anlamlı günde bizleri  kurumunuz adına ziyarette bulunmanızdan dolayı sizlere ve kurumunuza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

ŞOFÖRLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

 

Fusun Özcan’da, “Bu gün 30 Kasım Dünya Şoförler günü dolayısıyla sizleri kurumum İrmet adına ziyaret ediyorum. oda başkanı olarak şansınızın ve tüm Şoförlerin günü kutlu olsun.Sizlerinde belirttiği gibi şoförler olarak zor bir görev yapıyorsunuz.Ancak şoförler dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun yaptıkları  görev kutsal bir görevdir.Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin şoförlük ebediyen baki kalacak mesleklerin başında olacaktır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10