Kapaklı Belediyesi kışa hazır

Kapaklı Belediyesi, kış mevsiminde vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı.  Kar yağışı ve don olaylarının yaşanması  ihtimaline kar

Kapaklı 30.11.2016 22:31:00 0
Kapaklı Belediyesi kışa hazır

“7/24 HİZMET VERECEKLER”

 

Kapaklı  Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte muhtemel kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazırlık çalışmalarını tamamladı. Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı kışa hazırlık çalışmalarıyla, ilçede olası bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı yoların açık olması, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için gerekli tüm hazırlıklar yapıldı. Soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstermesiyle birlikte Kapaklı Belediyesi, karla mücadele ekipleri ve çalışmalara katılacak olan araç filosu hazır hale getirildi. Kapaklı Belediyesi, kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar kürüme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle 7/24 hizmet verecek.

 

“GEREKLİ GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, kış mevsiminde kar yağışı ve buzlanmadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için hazırlık çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. Mandalı “ Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile Kapaklı'da  ulaşım ve günlük yaşamda sorunsuz bir kış dönemi geçirilmesi için gerekli gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi. Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Mandalı “ Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız” dedi.

 

“TELEFONLA ULAŞSINLAR”

 

Mandalı “ Vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukların, mümkün olduğunca hızlı çözüme ulaşması için; şikayetlerini, telefon ve adreslerini doğru bir şekilde Kapaklı  Belediyesi'ne 444 8 059  numaralı telefona bildirmeleri durumunda  ekipler görevleri ve yetkileri dahilinde vatandaşlara yardımcı olacaklar” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10