"Kulüplerin birlikte çalışması sporcuları olumlu etkiliyor"

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz her hafta Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ile birlikte çalışma yaptıklarını, bu birlikte yapılan antrenman çalışmasında her iki kulüp

1.12.2016 19:35:00 0

KULÜPLERİN BİRLİKTE ÇALIŞMASI SPORCULARI OLUMLU ETKİLİYOR

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Bir süre öce Güzel Spor Kulübümüz Antrenörü Bilal Güzel  ve Oğuz Güzel ile bir araya gelerek Çerkezköy’den daha çok milli takıma oyuncu vermek ve de daha çok şampiyonluklar kazanmak için birlikte yapacağımız çalışmaların sporcu kardeşlerimizi olumlu etkileyeceğini düşünerek her hafta iki kulüp sporcuları bir araya gelerek birlikte çalışma yapmaya başladık. Birlikte yaptığımız çalışmalar her iki spor kulübümüz sporcuları arasında tahmin etmediğimiz şekilde olumlu bir etkisi oldu. Haftada bir bazen iki gün bir araya gelerek birlikte çalışma yapıyoruz. Sporcularımızın çalışmalarını antrenörler olarak Bilal hocam, Oğuz hocam ve ben yaptırıyoruz” dedi.

 

BÖLGEMİZDE TAEKWANDO VE Kick Boks’u n DAHA YAYGIN HALE GELMESİDİR

 

Vural Ayaz, Çerkezköy’de faaliyet gösteren Şampiyon Spor Kulübü ve Güzel Spor Kulübümüzün amacı gerek bölgemizde gerek Trakya bölgesinde Taekwando ve Kickbock sporunun daha da yaygınlaşmasını sağlamak ve şampiyonlar çıkartmaktır. Ayni zamanda bölgemizde bu spor dallarında daha çok milli takıma sporcu kazandırmak ve Avrupa  ve Dünya çapında şampiyonların ilçemizden ve bölgemizden çıkması için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Her iki kulübümüzde de milli sporcularımız var.  Ama sayı olarak bu yeterlimi değil. Özellikle sanayi kenti olan ilçemizde bizim spor dalımızın da daha iyi yerlere gelmesi için katkı ve destek bekliyoruz. Şu anda kulüplerimize  bir tek  Çerkezköy Belediyesi  katkı ve destek veriyor. Bu nedenle Belediye Başkanımız Vahap Akay’a spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10