"Artık üşümeyecekler"

Muş'un Bulanık ilçesinde okuyan ve yeterli kıyafetleri olmayan öğrenciler, Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği üyesi hayırsever iş kadın Gülnur Kocaçınar tarafından başlatılan pr

Çerkezköy 1.12.2016 19:54:00 0
 

20 KOLİDEN OLUŞAN KIŞLIK GİYSİLER BULANIK İLÇESİNE GÖNDERİLDİ

 

Gülnur Kocaçınar, Muş’un Bulanık İlçesindeki bir okul öğrencileri için başlattığı kışlık giysi kampanyasına duyarlı vatandaşlarında katkı ve destek verdiğini belirterek “Yaklaşık 15 gün önce İstanbul’da  bir okulda öğretmen olan arkadaşım bir gece beni arayarak Muş’un Bulanık ilçesinde öğretmen olan arkadaşının okulunda öğrenim gören çocukların çoğunun yoksul olduğunu belirterek okula yazlık elbiselerle geldiklerini söyledi. Bende ilk başta kendi imkânlarımla 30 mont, 30 bot ve 60 çift çorap aldım. Daha sonra yakın çevremdeki arkadaşlarımla konuyu paylaştım ve bir anda bu yayıldı. Duyarlı vatandaşlarımızın da katkı ve destekleriyle 20 koliden oluşan bir giysi, yardımı hazırlayarak kargo ile dün Muş’un Bulanık ilçesine gönderdik” dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

 

Kocaçınar, “Bulanık ilçesine gönderdiğimiz 20 koliden oluşan kolilerde 450 adet kışlık mont, 300 adet bot, 400 çift kışlık çorap, çocuk kitapları ve çeşitli kırtasiye malzemeleri, 200 çift iç çamaşırı ve bir adette okullarına yazıcı gönderdik. Başlattığımız “Çocuklar Üşümesin”  kampanyama duyarlı vatandaşlarımızın da büyük katkı da bulunarak destek verdikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca ulaşımda yardımlarını esirgemeyen Aras Korgo Papatya Şubesi işletmecisi Oğuz Engin’e de bu hayırlı işte bizlere katkı ve destek vermiş olması nedeniyle şahsım ve katkı sağlayan arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Giysilerimiz çok şükür yola çıktı ve çocuklarımızı üşütmeyeceğiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10