60 Milyon liranın umutları başladı

Milli Piyango'nun yılbaşı biletlerinin piyasaya çıkmasının ardından Çerkezköy'de  60 milyon liranın umutları başladı. Çerkezköy'lü seyyar milli piyango bayileri yılbaşı özel

Çerkezköy 4.12.2016 18:13:00 0
60 Milyon liranın umutları başladı

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi 60 milyon lira olan yılbaşı biletleri piyasaya çıktı. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar satıcılardan biletlerini almaya başladılar. Milli piyango’nun Yılbaşı özel biletlerinin satışına başlayan Çerkezköylü seyyar bayilerden Mehmet Akça, “ biletlerin satışına dört gün önce başlandı ve vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyorlar. Özel çekiliş ikramiyesinde tam bilet 60 TL, yarım bilet 30 TL, çeyrek bilet ise 15 TL’den satılıyor. Vatandaşlar yılbaşı özel çekilişini son günlere bırakmadan bilet alsınlar. Neden derseniz bilet sıkıntısı yaşamamak için bu günlerde alınmalı hem kendilerini hem de biz bayileri sıkıntıya sokmazlar. Son zamanlarda bilet az kalıyor veya soğuk oluyor biz duramıyoruz” dedi.

 

SAHTE BİLETÇİLERE DİKKAT

 

Vatandaşları sahte biletçilere karşıda uyaran Akça “  Vatandaşlara tavsiyemiz bildikleri ve ruhsatı olan bayilerden alsınlar. Çünkü son yıllarda özellikle yılbaşı arifesinde sahte biletçilerde kol geziyor. Bu nedenle tanımadıkları, bilmedikleri kişilerden bilet almasınlar. Özellikle bu konuda  yetkililerimizi de duyarlı olmaya çağırıyorum. Biletçi olmayıp da bilet satanlar denetlensin” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY’E ÇIKSIN”

 

Çerkezköylü Seyyar bayiden İsmail Garip’te, “Milli Piyango’nun bu yılki en büyük ikramiyesinin 60 Milyon lira olması herkesim ve her vatandaş gibi bizlerinde hayalini süsülüyor. Tahminimize göre bu yıl geçen yıldan beş milyon daha fazla olan büyük ikramiyenin daha çok ilgi göreceğini daha biletlerin ilk satışa çıkmasıyla birlikte kendini göstermiş oldu. Çerkezköylü bir milli piyango seyyar bayisi olarak en büyük dileğim büyük ikramiyenin bizlerin sattığı biletlere çıkmasıdır. İlerleyen günlerde vatandaşların bilet almak için daha da yoğun talepleri olacaktır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10