Doğanspor'dan Balkanspor'a yarım düzine 0-6

Tekirdağ 1.Amatör Lig B Grubu lideri Çerkezköy Doğanspor ligin ikinci devresine de hızlı bir giriş yaptı. Deplasmanda Çorlu Trakya Balkanspor'a konuk olan Çerkezköy Doğanspor rakibini 6-0 mağlup ederek p

5.12.2016 21:21:00 0
Doğanspor

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz arzuladığı gole karşılaşmanın 22.dakikasında ulaştı. Sol kanatta topla buluşan Okan sert vuruş gerçekleştirerek Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi.  Golden sonra da ayni tempoda hızını kesmeden oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor 28. Dakikada Sinan ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. 62’inci dakikada gelişen atakta Onur seri çalımlarla ilerleyerek topu Burak’a aktardı. İlerleyen Burak tekrar topu Onur’a aktardı. Onur’da şık bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. Çerkezköy Doğanspor üç sıfırlık farktan sonra farkı artırmak için daha da akılcı ve kombine oyun sergilemeye başladı. Bu dakikadan sonra rakip kaleyi iyice abluka altına alarak devamlı gol aradı. 76. Dakikada kanatlardan hücuma kalkan Çerkezköy Doğanspor Okan’ın ayağından mutlak bir gol kaçırdı. Ardından yine topla buluşan Okan bu kez müsait pozisyondaki Ahmet’i gördü. Ahmet’te şık bir vuruş ile skoru 4-0 yaptı.

 

28 PUANA YÜKSELDİ

 

Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor’da Onur ceza sahası çizgisinde bulunan Burak’ı topla buluşturdu. Burak’da düzgün vuruş gerçekleştirerek farkı beşe çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Doğanspor’da maçın skorunu ise günün başarılı ismi Burak tayin etti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköy Doğanspor rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada aldığı önemli üç puan ile puanını 28 yaparak liderliğini devam ettirdi.

 

“BİZ KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR EKİBİZ”

 

Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan Çerkezköy Doğanspor Genel Kaptanı Nevzat Kumru” Ligin ikinci devresine de farklı galibiyet ile başladığımız için mutluyuz. Her müsabakada olduğu gibi bu karşılaşmada da güzel bir oyun sergileyen futbolcu kardeşlerimizi ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum.  Çerkezköy Doğanspor olarak biz kendini lig başında kanıtlamış olan bir ekibiz. Lig başladığında ortaya koyduğumuz kararlı, inançlı ve disiplinli oyun düzenimizi ilk maçtan itibaren devam ettiriyoruz. Bu hedefimize ulaşıncaya kadar da devam edecek.Biz hiçbir zaman rakiplerimizi ne küçük gördük ne de küçümsedik. Her birini kendi takımımız gibi güçlü görerek sahaya çıkıp mücadele ediyoruz. Hiçbir zaman unutulmamalıdır ki rakibi küçük görmek demek rehavete kapılmaktır. Rehavete kapılan da sahada iyi futbol sergileyemez ve başarılı olamaz. Futbolcu kardeşlerimiz her maçta antrenörümüz Ömer Bilgin’in dediğinin dışına çıkmıyor ve hocalarının her dediğini harfiyen uyguluyor. Takımımızda tam bir profesyonel ekip ruhu var.Hocamız takımda bunu ilk göreve başladığında tesis etti ve takım başarıya kenetlendi. Bu nedenle efsane takım olan Çerkezköy Doğanspor’un bu yıl hedefe ulaşması için  yönetimimiz,sporcularımız,teknik heyetimiz ve taraftarlarımız kenetlenmiş durumdadır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10