Adam gibi açıklasınlar

Dün Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi'nin açılışında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  termik santral konusunda MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatının tavrını koy

Çerkezköy 5.12.2016 21:51:00 0
Adam gibi açıklasınlar

Çerkezköy Kent Konseyi binasında 1 Eylül itibariyle hizmet vermeye başlayan Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi’nin açılışı dün gerçekleştirilirken, programa Vahap Akay’ın Çerkezköy’e yapılmak istenen termik santralle alakalı söylemleri damga vurdu. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetiminin yaptığı açıklamada termik santrale hayır dediklerini hatırlatan Akay “ Ben bu soruyu iktidar partisi İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye de soruyorum.  Evelemeye gevelemeye gerek yok. Termik santral istiyorlar mı? istemiyorlar mı? Bizlere adam gibi açıklama yapsınlar. Çerkezköy’ün geleceğini karartacak, gelecek nesillerin sağlığını bozacak bu önemli meseleyle ne düşündüklerini Çerkezköy ile paylaşsınlar. Bütün kurumlar da bu konuda ki tepkilerini ifade etsinler. Bütün kurumlar, yarın o termik santral oraya dikildikten sonra söyleyecek bir sözünüz ve alacak bir nefesimiz bile kalmayacak. Siyaset uğruna bugün sessiz kalan herkes gelecek adına sorumlu olacaktır” diye konuştu.

 

“HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

 

Akay, 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de 29 Ekim Spor Kompleksinde “Termik Santrale Hayır” toplantısı gerçekleştireceklerini kaydederek “ Çerkezköy ‘de nefes alan herkesi nefesine sahip çıkmak ve geleceğine sahip çıkma adına bekliyoruz. Cumartesi günü siyaset yapmadan Çerkezköy’ün geleceğine kimlerin sahip çıkıp kimlerin sahip çıkmadığını hep birlikte göreceğiz” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da 11 İlçe Belediye Başkanı ile kol kola vereceğini kaydederek termik santralin kurulmasına tüm güçleriyle karşı çıkacaklarını ifade etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10