Seçici hırsız!

Cambazlar Sokak üzerinde bulunan Gönlübol lokantasında meydana gelen hırsızlık olayı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Kasada bulunan bozuk paralardan sadece 1 TL'leri alan zanlının geri kalan 50 ve 25

Çerkezköy 6.12.2016 11:29:00 0
Seçici hırsız!

KAZAN DAİRESİNDEN İÇERİ GİRDİ

 

GMKP Mahallesi Cambazlar Sokak üzerinde bulunan Gönlübol lokantasında hırsızlık olayı meydana geldi. Pazar günü saat 12.30 sularında meydana gelen hırsızlık olayı iddiaya göre şu şekilde gelişti; Pazar günleri öğlene kadar açık olan Gönlübol Lokantası çalışanları saat 12.20 sularında işlerini bitirip çıkmalarından yaklaşık beş dakika sonra bir şahıs kazan dairesinden içeri giriyor.

 

KEŞFİN ARDINDAN KASAYA YÖNELİYOR

 

Yaşananlar anbean güvenlik kameralarına yansırken, şahıs ilk olarak mutfak kısmında yaptığı keşfin ardından üst kata çıkarak kasaya yöneliyor. Kasa çevresinde bulunan çekmeceleri tek tek kurcalayan şahıs son olarak paraların bulunduğu çekmeceyi açtığında büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Çekmecede bulunan sadece 1 TL’leri alan zanlının diğer küçük bozuk paraları almadığı görülüyor.

 

SADECE 1 TL’LERİ ALMIŞ

 

Kısa süreli koltukta oturarak keyif yapan zanlı daha sonra yeniden mutfak bölümüne doğru harekete geçiyor. Cep telefonunun ışığıyla mutfağı didik didik arayan şahıs son olarak yaklaşık 12 bakır kabı yanında getirdiği çuvala koyarak geldiği kazan dairesinden çıkarak kayıplara karışıyor. İşletme sahibi Arif Kandemir, hırsızlık olayını Pazartesi günü lokantaya geldiklerinde fark ettiğini ifade ederek, “şahıs sürekli buralarda dolanıyor ve birkaç kez görmüştüm. Bizleri şaşırtan nokta kasadaki bozuk paralardan sadece 1 TL’leri alması oldu. Diğer bozukluklara dokunmamış” dedi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Durumun emniyet güçlerine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerin ardından kamera kayıtlarını alarak zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10