ÇOSB'den örnek davranış

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Eyüp Sözdinler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dövizinizi bozdurun, Türk Lirası değer kazansın' Ã

Çerkezköy 6.12.2016 17:53:00 0
ÇOSB

ÇOSB ÜLKENİN ÖNEMLİ ÜRETİM ÜSLERİNDEN BİRİSİDİR

 

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler konu hakkında yaptığı açıklamada, “Başta tekstil olmak üzere kimya, plastik, metal, elektronik, demir-çelik, beyaz eşya, vb. değişik sektörlerden 240 firmada 65.000’i aşkın kişinin çalıştığı karma nitelikli bir OSB olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yıllık 20 milyar doları aşkın cirosu ve 3 milyar doları aşkın ihracatı ile ülkemizin en önemli üretim üslerinden birisidir” dedi.

 

KATKI SAĞLAMAYI GÖREV OLARAK ADDETTİK

 

Sözdinler konuşmasının sonunda ise, “Ülkemizin içinde geçmekte olduğu sıkıntının aşılması konusunda dövizden TL’ye geçmek yönünde ÇOSB Yönetim Kurulu olarak fikir birliğine vardık. Bu sebeple Bölge Müdürlüğümüz tarafından bankalardaki finansal varlıklarımızı Türk Lirasına döndürerek Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına reel sektörün temsilcileri olarak katkı sağlamayı bir görev olarak addettik. Kararımızın ülkemizin bu milli davasında küçük ama anlamlı bir çaba olarak görülmesini,  gelişim potansiyeli yüksek ülkemiz üretim ekonomisine gönülden bir destek olduğunun bilinmesi hassasiyetiyle saygılar sunuyoruz” ” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10