Sitespor dörtledi

Süper Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor hafta sonunda deplasmanda Aşağı Sevindikspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen Sitesp

6.12.2016 20:32:00 0
Sitespor dörtledi

CEYHUN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Muratlı’da oynanan karşılaşmaya Sitespor etkili başladı. Rakibi karşısında gol aramasına rağmen bir türlü istediği ve arzuladığı golü bulamayan Sitespor karşısında ev sahibi ekip Aşağı Sevindikspor ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ataklarını sürdüren Sitespor karşılaşmanın 44’üncü dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Ömer’in pası ile hareketlenen Ceyhun yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Sitespor’u deplasmanda öne geçirdi.

 

PUANINI 8 YAPTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Sitespor karşısında ev sahibi ekip Aşağısevindikspor beraberlik için yüklendi. Sitespor karşılaşmanın 55’inci dakikasında ikinci golü bularak rahatladı. Serdar’ın şık pası ile hareketlenen Furkan sert vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Gelen ikinci golle birlikte Sitespor rahatlarken, ev sahibi ekip Aşağısevindikspor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Rahat pozisyonlar bulan Sitespor’da 70’inci dakikada Melik’in pası ile hareketlenen Mecnur kalecinin sağından topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. İkinci devre bulduğu gollerle çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor’da 82.dakikada sahneye çıkan Furkan Koçak maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. Karşılaşmadan 4-0 galip ayrılan Sitespor puanını 8 yaparak moral bulurken, bir puanda kalan Aşağısevindikspor ise ligin dibinden kurtulamadı.

 

“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Geçtiğimiz hafta Saray Belediyespor karşısında aldığımız bir puanının morali ile deplasmanda Aşağısevindikspor karşısına çıktı. Rakibimiz karşısında ilk dakikalarda etkili olmamıza rağmen geliştirdiğimiz ataklarda arzuladığımız golü bulamadık. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında bulduğumuz gol rakibimizin direncini kırdı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat bir futbol ortaya koyarak farklı bir galibiyet aldık. Bugün üç puanı dört golle alan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum.Bu haftadan sonrada da genç ve dinamik takımımız ile yükselişimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10