"Özel eğitim merkezinin kalorifer tesisatını yenilediler "

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Özel Eğitim merkezi'nin yanmayan iki sınıfının kalorifer tesisatını yenileme işlemleri ile okulun tüm kalorifer tesi

Çerkezköy 6.12.2016 20:33:00 0

“EĞİTİM ALANINDA DA HİZMETLERİMİZ SÜRÜYOR  “

 

 Akay, ilçedeki okulların ihtiyaçlarını da dernek olarak imkanları nispetinde gidermeye çalıştıklarını belirterek, “İlçemizde eğitimin günümüzden daha iyi noktalara gelmesi için Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak katkı sağlamaya çalışıyoruz. Özel Eğitim Merkezimizin kaloriferlerinin tam randımanlı bir şekilde yanmadığını ve iki sınıfının kalorifer tesisatının da bozuk olduğunu öğrendik.Dernek olarak hemen harekete geçtik. Dernek olarak imkanlarımız nispetinde okullarımızın ihtiyaçlarına bir nebze katkı sağlamış olmaktan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde Özel Eğitim merkezimizin yanmayan iki sınıfın kalorifer tesisatını yeniledik ve ayrıca okulun kalorifer tesisatının tam randımanlı yanması bakımından da gerekli bakımı yaptırdık” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZIN ÖRNEK OLMASINI UMUT EDİYORUZ”

 

 Akay” Dernek olarak faaliyete geçtiğimiz günden itibaren ilçede alışıla gelmiş dernekçilikten farklı bir dernekçilik faaliyeti yürütüyoruz ve her alanda ilçemize katkı sağlayacağımızı belirtmiştik. Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız bundan böylede yapacağımız çalışmaların bir göstergesidir. Dernek yönetimimizde oluşturduğumuz çalışma guruplarımızın hazırladıkları çalışma projelerini bir bir hayata geçiriyoruz. Önce ilçemizdeki okullarda okuyan yoksul ailelerin çocuklarına okul çantası yardımında bulunduk ve daha sonra yine ilçemiz okullarında okuyan başarılı öğrencilerimizi   ve engelli kardeşlerimizi Rahmi Koç Müzesi gezisine götürdük. Derneğimizin bu çalışmalarının diğer derneklere de örnek olmasını umut ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10