Kubilay'a veda ziyaretleri sürüyor

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Sertifçe, Çerkezköy Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ve Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığına atanan Çerkezköy Kaymakamı M

Çerkezköy 6.12.2016 20:34:00 0
Kubilay

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe takdim ettiği plakette” 2013/2016 Tarihleri arasında Çerkezköy Kent Konseyine vermiş olduğunuz destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

“YAKINDAN TAKİP ETTİM”

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Sertifçe, Çerkezköy Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ve Kent Konseyi yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Her zaman meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının yanında oldum ve destekte bulundum. Çerkezköy Kent Konseyinin de çalışmalarını her zaman yakından takip ettim” dedi. Kubilay, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe’ye ve tüm yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ve takdim ettikleri plaketten dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalar diledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10