Asbaş:  Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu lideri Çerkezköy Doğanspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Çorlu Korespor karşısında da farklı galibiyet hedefliyor.

7.12.2016 20:42:00 0
Asbaş:  Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz

HEDEFİMİZ FARKLI GALİBİYET

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “ İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen hafta Çorlu deplasmanında Çorlu Trakya Balkanspor’u 9-0 yenerek   liderliğimizi sürdürdük. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Çorlu Korespor ile yapacağımız puan mücadelesinde de hedefimiz farklı galibiyettir. Sporcularımızı Korespor karşısında çok daha dikkatli olmaları konusunda uyardık. Nedeni ise Korespor puan sıralamasında grubumuzda son sırada bulunuyor ve son sıralardan kurtulmak içinde iyi futbol sergileyeceğini düşünüyoruz. Bu nedenle bizim daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu maçta bizim için bir final maçı niteliğinde olduğunu düşünüyoruz ve mutlak galibiyet diyoruz” diye konuştu.

 

“REHAVETE KAPILMAK YOK”

 

Kazım Asbaş, “Sporcularımızla yaptığımız toplantıda kendilerine özellikle şunu söyledik.Lideriz,iyi takımız diye kesinlikle rehavete kapılmak yok. Her rakip bizim için ciddi bir rakiptir. Biz her zaman ki gibi takım oyunumuzu  iyi şekilde sahaya yansıtarak  gol atmamız gerekiyor. Bu güne kadar oynanan futboldan memnunuz. Bu nedenle özellikle ikinci yarı maçları ilk yarıya göre daha çetin geçtiğinden takım olarak rakiplerimiz karşısında hem daha dikkatli ve hem de daha bilinçli bir oyun sergileyerek sahadan galip gelmek için mücadele sergilememiz gerektiğini sporcularımıza anlattık. Sporcularımız bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede bizleri üzmeyeceklerini ve Korespor karşısında farklı bir galibiyet almak için mücadele etme sözü verdiler” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10