Bozdağ pazar esnafının sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, dün kapalı pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafının sıkıntılarını dinledi.

Çerkezköy 8.12.2016 21:36:00 0
Bozdağ pazar esnafının sıkıntılarını dinledi

ESNAFIMIZIN SIKINTILARININ  ÇÖZÜMLENMESİ İÇİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

 

Pazar yerinde yaklaşık iki saat kalarak birçok pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Bozdağ, ‘’İlçemizdeki esnaflarımızı zaman zaman ziyaret ederek sıkıntılarının neler olduğunu tespit edip çözümlenmesi için elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz. Bugün de kapalı pazar yerimizde pazar esnafımızı ziyaret ederek sıkıntılarını kendilerinden dinledik. Diğer esnaflarımız gibi pazar esnafımızın da bir takım sıkıntıları var. Onların sıkıntılarının kısa zaman içinde çözüme kavuşması için oda olarak gereğini yapacağız.”dedi.

 

PAZAR ESNAFI BOZDAĞ’IN ZİYARETİNDEN MEMNUN  

 

Pazar esnafı da Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın kendilerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinlemesinden ve çözümü için gereğini yapacağını belirtmesinden memnun olduklarını belirterek, ‘’Esnaf odası başkanımızın her zaman bizlerin sıkıntılarını dinleyerek çözümü konusunda hassasiyet göstermesi ve çözümlenmesi konusunda da gayret sarf etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10