Aydeniz'den Kuzey Kafkas Derneği'ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz  önceki gün Kuzey Kafkas Derneği'ni ziyaret etti.Ziyarette Kuzey Kafkas Derneği eski Başkanı Mahmut Göçmez de hazır bulundu.

Çerkezköy 8.12.2016 21:38:00 0
Aydeniz

KAPIMIZ SİYASİLERE HER ZAMAN AÇIK

 

Kuzey Kafkas Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’in ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek ziyaret için Aydeniz’e teşekkür etti. Ataçay, “Kuzey Kafkas Deneği olarak siyasi partilere her zaman kapımız açık. Bugün bizleri ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.” dedi. Emrullah Ataçay daha sonra dernek çalışmalarıyla ilgili Aydeniz’e bilgiler verdi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YAŞAMIMIZIN BİR PARCASIDIR

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de göreve geldiği günden bu yana kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiğini belirterek, “Sivil toplum kuruluşları yaşamımızın vazgeçilmez bir parcasıdır ve bizim için önemlidir. MHP olarak bizler sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman iyi diyalog halindeyiz ve bu böyle de devam edecek.Kuzey Kafkas derneğimizin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz ve başarılı çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz.” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10