ÇEMYO'dan Kubilay'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Yüksekokul Müdürü Can Burak Şişman, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı ile birlikte İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile  İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığ

Çerkezköy 9.12.2016 19:33:00 0
ÇEMYO

Ziyarette, Kaymakam Kubilay’dan çok büyük destek gördüklerini belirten ÇEMYO Müdürü Can Burak Şişman, ‘’ İlçemize ve yüksekokulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

‘’AKADEMİK EĞİTİMLE DE YAKINDAN İLGİLİYİZ’’

 

Ziyaretlerinden ve takdim ettikleri plaketten dolayı Çerkezköy Yüksekokul Müdürü Şişman’ a ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Aslanlı’ya teşekkür eden Kaymakam Kubilay ise “İlçemizin gelişimi açısından Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun çok önemli yeri vardır. ÇEMYO’ nun İlçemize sadece eğitim alanında değil aynı zamanda kültürel ve ekonomik açıdan da katkısı bulunuyor. Eğitimin her aşaması ile olduğu gibi akademik eğitimle de yakından ilgiliyiz.” diye konuştu.

 

‘’YÜKSEKOKULUMUZA AİT YURT BİNASININ YAPILMASI GEREKİYOR’’

 

ÇEMYO’ nun fiziki anlamda birçok eksikliklerinin tamamlandığını söyleyen Kaymakam Kubilay, yüksekokulun fakülteye dönüştürülmesi gerektiğini belirterek “İlçemizde yüksekokulumuza ait bir yurt binasının da yapılması gerekiyor. Okulumuzun alanı da buna çok müsaittir.” dedi. Ziyaret, karşılıklı teşekkürlerin ardından sona erdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10