Doğanspor'dan Korespor'a değişmeyen tarife 10-0

1.Amatör Küme B grubu 11.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor evinde Çorlu Korespor takımını konuk etti. İlk devresi Doğanspor takımının 3-0'lık üstünlüğü ile tamamlanÄ

11.12.2016 19:29:00 0
Doğanspor

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

 

1.Amatör Küme B grubu temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor takımı ligin 11.hafta karşılaşmasında Çorlu Korespor takımıyla karşı karşıya geldi. Dün Mustafa Uğraş Stadında saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya Doğanspor takımı Günay, Ramazan, Bahadır, Naim, Alper, Ferhat, Onur, Burak Oğuzhan, Anıl ve Ahmet ilk on biri ile başlarken, rakip Çorlu Korespor takımı ise Abdülkadir, Aytaç, Nabi, Sabri, Ayhan, Ali, Ayhan, Ramazan, Enes, Umut ve Sertaç ilk on biri ile başladı.

 

İLK DEVRE DOĞANSPOR’UN 3-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor takımı ilk on beş dakika içinde Ahmet ile iki gol bularak karşılaşmada 2-0 öne geçmeyi başardı. Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran Doğanspor sergilediği etkili oyun ile rakibini kendi yarı alanına hapsetmeyi başardı. İlk yarının son bölümlerinde bir kez daha sahneye çıkan Ahmet kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca devre Doğanspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

DOĞANSPOR İKİNCİ YARIYA DA HIZLI BAŞLADI

 

İlk yarı da olduğu gibi ikinci yarıya da Çerkezköy Doğanspor takımı damga vurdu. Karşılaşmanın 52.dakikasında orta alandan gelen ara pasa koşan Ahmet’e faul yapan Aytaç kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Çerkezköy Doğanspor aradığı dördüncü gole 57.dakikada ulaşmayı başardı. Gelişen Doğanspor atağında Onur sağ kattan ceza alanına girerek yaptığı ortayı iyi takip eden Anıl topu düzelterek çektiği sert şut ağlarla buluştu.

 

AHMET BİR KEZ DAHA SAHNEDE

 

Golden dört dakika sonra orta alandan gelen pasa hareketlenen Oğuzhan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla skoru 5-0’a taşıyan isim oldu. Rakip takım daha beşinci golün etkisini üzerinden atamazken bu seferde sahneye Ahmet çıktı. Onur sağ kanattan hızla içeri girerek topu Oğuzhan’a çıkardı. Ceza alanı içinde rakiplerini geçen Oğuzhan’ın pasında topla buluşan Ahmet topu havalandırarak vurduğu sert vole filelerle buluşunda kendisinin dördüncü takımının da altıncı golünü kaydetmiş oldu.

 

MAÇIN KAHRAMANI ONUR’DAN FUTBOL RESİTALİ

 

Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz 64.dakikada bir kez daha atağa çıktı. Orta alandan gelen pası iyi takip eden Anıl bekletmeden pasını Oğuzhan’a çıkardı. Bir kez daha kaleciyle karşı karşıya kalan Oğuzhan topu ağlara göndererek skoru 7-0’a taşıdı. Golden bir dakika sonra karşılaşmanın kahramanı Onur, ceza alanı dışından çektiği sert şutu kaleci Abdülkadir kurtarırken, bir anda elinden kaçırmasıyla fırsatçılığını konuşturan Ahmet skoru 8-0’a getirdi.

 

TAKIMINI 9 KİŞİ BIRAKTI

 

Müsabaka yan hakemin yanlış ofsayt kararlarıyla birçok kez dururken, çıkan yanlış kararlara oyuncular kadar taraftarlar da büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın 70.dakikasında Sertaç atağa kalkan Ahmet’e sert müdahalede bulundu. Yapılan faule sinirlenen Ahmet topu rakip oyuncunun üzerine atarken, yaşanan gerginliğe orta hakem müdahale etti. Ahmet’i sarı kartla cezalandıran orta hakem Sertaç’a da ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi. Çorlu Korespor takımı bu dakikadan sonra 9 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

 

SON SÖZ OĞUZHAN’DAN GELDİ

 

75.dakikada Bahadır sol kanattan ceza sahasına yönelerek yaptığı ortada defans oyuncuları topa müdahale edemezken, topla bululan Oğuzhan topu filelerle buluşturdu. Müsabakada son söz Oğuzhan’dan geldi. 85.dakikada gelişen Doğanspor atağında Naim defanstan aldığı topla hızla rakip alana yönelerek pasını Cihan’a çıkardı. Cihan ceza alanı içi sol çaprazdan çektiği sert şut direkten dönerken, topu iyi takip eden Oğuzhan meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek skoru belirleyen golü kaydetti.

 

KORESPOR’A AYNI TARİFE

 

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Çerkezköy Doğanspor takımı müsabakadan 10-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk devresi 2.hafta karşılaşmasında Çorlu Korespor takımına konuk olan temsilcimiz bu karşılaşmadan da 10-0’lık galibiyetle ayrılarak tarifeyi devam ettirmiş oldu. Temsilcimiz nağmalup liderliğini sürdürürken, Çorlu Korespor takımı ise sıfır puanda kaldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10