100 kilo ücretsiz tavuk döner dağıttı  

Pizza Hot Çerkezköy Şube İşletmecisi Gökmen Özdemir geçen yıl kandillerde başlattıkları ücretsiz tavuk döner dağıtımını geleneksel hale getirerek bu yıl da sürdürdüklerini ve aynı ?

Çerkezköy 11.12.2016 19:38:00 0
100 kilo ücretsiz tavuk döner dağıttı  

KANDİL GECELERİ BİZİM İÇİN KUTSALDIR

 

Gökmen Özdemir, her kandil gecesinin özel ve kutsal olduğunu ve bu günlerde birçok kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlerin kandil simidi gibi birçok yiyecek dağıtımı yaptığını belirterek, “Pizza Hot Çerkezköy Şubesi olarak geçen yıl kandillerde  işyerimize gelen ve  oturup da tavuk döner  yiyen müşterilerimizden  ücret almama kampanyamızı geleneksel hale getirerek sürdürmeye devam ediyoruz.Bu yıl da kandillerde Çerkezköy halkımızı unutmadık.Kandil geceleri müslüman aleminin en önemli ve kutsal geceleri olması dolayısıyla bu günlerde belediyeler olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlar vatandaşlara çeşitli yiyecekler dağıtmaktadır. Biz de kendi iş kolumuz dalında kandil gecesi münasebetiyle katkı sağlıyoruz.”dedi.

 

İŞYERİMİZE GELİP TAVUK DÖNER YİYENLERDEN KANDİLDE ÜCRET ALMIYORUZ

 

Biz de Pizza Hot olarak bu kandil günlerinde vatandaşlarımıza ücretsiz tavuk döner ve yanında ayran dağıtımı yapıyoruz. Yalnız işyerimize gelip oturarak yiyenlerden ücret almıyoruz bu bizim kandil ikramımız oluyor.  Bu yıl Mevlid Kandili’nde 100 kilogram ücretsiz tavuk döner dağıtımı yaptık. Geçen yıl bu rakam 50 kilo idi. Bu yıl 50 kilo daha arttırdık. Vatandaşlarımızın ilgi göstermiş olmaları nedeniyle de teşekkür ediyoruz. Bundan böyle de gelecek yıllarda da bu geleneksel kandil günlerimizdeki ücretsiz tavuk döner dağıtımını devam ettireceğiz.” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10