Kent Konseyi'nin ''Kahve Günleri'' devam ediyor

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak için başlattığı kahve günlerini devam ettiriyor. Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi önceki gün gerçekleştirilen  â€?

Çerkezköy 11.12.2016 19:40:00 0
Kent Konseyi

KAHVE GÜNLERİ HER AY KENT KONSEYİNDE YAPILIYOR

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe,  Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabal ve ekibinin öncülüğünde  Kent Konseyi’nde düzenlenen kahve günlerinde bayanların içeceği bir fincan kahvenin ihtiyaç sahiplerine yardım olarak döndüğünü belirtti. Bu etkinlik kapsamında toplanan para yardımının ilçedeki tüm mahallelerde ihtiyaç sahiplerine aktarıldığını belirten Serfiçe, “Düzenlenen ‘Kahve Günleri’ni ayda bir kere olmak üzere her ay geleneksel olarak bir yıldır sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.”dedi.

 

BİR KAHVENİN 40 YIL HATIRI VAR

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı olduğu gibi, bu etkinliklerin de ilçede oldukça önemli bir etkisi olmaya başladığını belirtti. Serfice, ‘’Önceki gün ‘Bir Fincan Kahve Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine’ etkinliğimize Çerkezköylü duyarlı bayanların duyarlılık göstererek yoğun katılım göstermiş olmalarından dolayı mutluluk duyduk. Bu etkinliğimize katılımın her ay giderek daha yoğun bir şekilde gerçekleşmesinden de memnunluk duyuyoruz.Kadın meclis başkanımız Serpil Karabal başta olmak üzere kadın meclisi yönetimimiz ve Kent Konseyi yürütme kurulumuz  ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Kadın Meclisimizin talepleri doğrultusunda mahalle muhtarlarımız mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerini belirleyerek Kadın Meclisimize isimlerini iletiyor ve bu etkinliklerde toplanan nakti yardımlar mahallelerimizdeki dar gelirli yoksul ailelere ihtiyaçlarının karşılanması için ulaştırılıyor.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10