Vatan evlatları terörden ölmesin

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri İstanbul Beşiktaş'ta önceki gün meydana gelen hain terör saldırısını nefretle kınadıklarını

Çerkezköy 12.12.2016 19:02:00 0
Vatan evlatları terörden ölmesin

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri yaptığı açıklamada, “İstanbul Beşiktaş Bursaspor Maçı sonrasında Beşiktaş Vodofone önünde meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan 30 polisimize ve 8 sivil vatandaşımıza Allahtan rahmet ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum.Terörün her türlüsünü nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.”dedi.

 

TERÖRÜN BİR AN ÖNCE SON BULMASINI İSTİYORUZ

 

Tanyeri, “Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle ülkemiz bu güne kadar birçok vatan evladını şehit verdi. Artık ülkemizde terörün son bulması için çok daha etkin kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte topyekün mücadele etmemiz lazım. Artık vatan evlatları terörden ölmesin. Anne ve babalar evlatsız, eşler kocasız, çocuklar babasız kalmasın istiyoruz. Yetkili makamlarımızın bu konuda çok daha etkin bir mücadele vererek bu terör belasını tamamen yok edeceklerine inancımız tamdır.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10