Topyekün mücadele etmeliyiz

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı çevresinde meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yapak, terörü lanetledi. Toprak,  'â€??

Çerkezköy 13.12.2016 19:05:00 0
Topyekün mücadele etmeliyiz

ŞER ODAKALARINA GEÇİT VERİLMEYECEK

 

Hasan Toprak, İstanbul Beşiktaş Vodafone Stadı çevresinde 10 Aralık Cumartesi günü meydana gelen hain terör saldırısında polis ve vatandaşların şehit olması ve çok sayıda vatandaşın yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, içeriden ve dışarıdan ülkemizi bölmeye çalışan şer odaklarına geçit verilmeyeceğini, güvenlik güçlerinin terörün kökünün kazınmasında kararlılıkla mücadele verdiğini söyledi.

 

TERÖR SALDIRISINI ÇERKEZKÖYLÜ ÇİFTÇİLER OLARAK ŞİDDETLE KINIYORUZ

 

Toprak, insanlık dışı ve vahşi terör saldırısını Çerkezköylü çiftçiler olarak şiddetle kınıyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden polis ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyor, yaralı polis ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha bu tür acıları yaşatmasın. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Cennet gibi ülkemize içeriden ve dışarıdan saldıran şer güçlerine ve vatan hainlerine fırsat verilmeyecektir. Milletimiz güvenlik güçlerimizle daha da sıkı işbirliği yaparak bu terör illetinden kurtulacaktır. Unutulmamalıdır ki aziz Türk Milleti bu güne kadar pek çok badireler atlattı bu terör belasının da üstesinden kısa zamanda gelecektir. İçeriden ve dışarıdan ülkemizi bölmeye çalışan şer odaklarına geçit vermeyeceğiz. Güvenlik güçlerimiz terörün kökünün kazınması için kararlılıkla mücadele etmektedir.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10