Kaymakam Kubilay Çerkezköy ile vedalaştı

1 Aralık'ta Resmi Gazete'de yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Metin Kubilay, geçtiğ

Çerkezköy 13.12.2016 19:12:00 0
Kaymakam Kubilay Çerkezköy ile vedalaştı

KURUMLARI TEK TEK ZİYARET EDEREK VEDALAŞTI

 

Ziyaretlerine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nden başlayan Kaymakam Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığını, Belediye Başkanlığını, Çerkezköy Adliyesini, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını, Çerkezköy Meslek Yüksekokulunu, Meslek Odalarından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Şoförler ve Otomobilciler Odasını, Ziraat Odasını ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret ederek vedalaştı.

 

ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZI ÇOK SEVİYORUM

 

Ziyaretlerinde ilçedeki tüm kurum ve kuruluşları ile meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile hep beraber el ele vererek önemli hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Kubilay, “Sanayisi ile Marka Kent olan Çerkezköy’ümüz, girişimci kent olma özelliği ile eğitimde marka kent olması ile sağlık merkezi olması ile her zaman bizim için “Rüya Şehir” olacaktır. Çerkezköy’ de hizmet yapmanın bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum ve tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı çok seviyorum.” dedi.

 

Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10